0
votes
0answers
3 views

focuslab config - ip address for host not working

I've got the focuslab config set up and everything works fine on localhost. However my staging server it doesn't work. I've determined that it's likely due to using an ipaddress in the host for ...
0
votes
0answers
13 views

If Any Channel Entries tags - webpage unavailable

I've inherited a site from another developer and a very strange hosting setup (moving to a new host as soon as I can get the site working locally). I've finally managed to get the site almost working ...
0
votes
0answers
3 views

DevDemon Channel Ratings - Enter rating on entry publish screen

I'm setting up a site that wants to display ratings, but not collect them online. It's for a service company that has customers rate them in person, on paper, and then manually adds the ratings as a ...
0
votes
0answers
2 views

Broken Super Search Pagination URL

When Super Search returns results with pagination the returned pagination is not correct/broken like www.mysite.com/catalog/search&keywords=happy/P20. This is either return the same results as the ...
0
votes
0answers
8 views

Wygwam ckeditor not showing files after moving to a new server

I just moved our site to a new server. Everything seems to be working fine except for when I try an add an image. All of my images show fine in the File Manager but when I go to a new entry and try ...
0
votes
0answers
4 views

Adding channel entries to a specific group in Friends

Is it possible to add channel entries to a group and let it respect the privacy settings of that group? In other words: Allow the group creator to create content (channel entry) for a group. If the ...
0
votes
0answers
9 views

Action IDs, ACT URLs not working

I'm using v2.8.1, and I'm having problems with ACT URLs. They don't seem to be working. The issue came up with DevDemon Channel Images, but I think it's related to Action IDs in general, as the logout ...
1
vote
1answer
8 views

P&T Playa update from 4.4.5 to 4.5.1 database error

This has been covered elsewhere for earlier versions but the solution doesn't seem to fix this issue. I'm getting the following error when I update from Playa 4.4.5 to 4.5.1, on EE 2.7.2: A Database ...
0
votes
1answer
12 views

Get Channel Field Names from Channel Field IDs?

Is there an API that can get Channel Field Names being passed Channel Field IDs? I'm not looking for a third party solution. I can code a solution myself if that's the case.
0
votes
0answers
15 views

Running DevDemon Tagger inside an embed

Here's my code: {exp:channel:entries entry_id="{embed:id}"} {exp:tagger:tags entry_id="{entry_id}" backspace="2"}{tagger:tag_name}, {/exp:tagger:tags} {/exp:channel:entries} It spits out ...
0
votes
0answers
13 views

Programmatically logging in not working

Context: In this situation, I cannot use the template tag {exp:member:login_form}. I'm trying to parse the information sent via POST to login a member to the site. $this->EE =& ...
0
votes
0answers
11 views

Search results to display category names

I need to work out how to incorporate category names into the search results url. I found a solution using php (noted below) which adds the relevant category names into the appropriate position in ...
0
votes
0answers
7 views

Channel image and htaccess redirection

I'm working on a multilingual site.. Everything is working except Channel Images from DevDemon.. there is some infos and the structure -root |-index.php |-fr |-index.php |-htaccess (fr) |-en ...
0
votes
0answers
8 views

Wygwam/CKEditor stripping out empty <i> tags (Font Awesome)

There was an earlier post related to this, but its solution was outdated. So I'm creating a new one. I am using ExpressionEngine 2.9.2 with Wygwam 3.3.2. Our site incorporates icons using FontAwesome ...
0
votes
1answer
9 views

Does DevDemon subscriptions work for non logged in users?

There's nothing to say it won't, but for non-logged in users, nothing is rendered between any of the {subs} tags?
0
votes
0answers
17 views

Expresso Store, exempt products from Sale

is it possible to exempt some products from Sale if the category those products belong to is on sale? Thanks
0
votes
0answers
3 views

Add custom author to Channel Videos

We get videos from external sources (videographers and wildlife photographers) which we then upload to our own company's youtube account. We want to attribute the authors of the videos. We are using ...
0
votes
1answer
4 views

Disable X-Frame-Options header in Channel Form

I have a site that, by necessity, needs to load into an iFrame on another site. Part of the site is a Channel Form however this page won't load into the iFrame because the X-Frame-Options header is ...
0
votes
1answer
20 views

Playa not rendering within a Stash List

The below code works just fine on it’s own, however as soon as I drop it into a stash list and call it later in my template no results are shown. Is this a parse issue? {exp:channel:entries ...
0
votes
1answer
7 views

White line in footer of EE Admin CP

For a while, I seen a white line appear in the footer of my admin (see the screenshot). Can anyone tell me the best way to debug it?
0
votes
0answers
5 views

Freemember Update and Postmaster Hook

I am using the member_member_register hook to attempt to send a notification when a users profile has been updated in the system. I have the updates working normally in the system and I can send email ...
1
vote
0answers
10 views

Form expiring/timing out when Idle

EE 2.9 - this is an issue with Channel Form: we have a large form to submit (50 fields or so) and it takes people quite a while to fill in the fields as some need a bit of thought. The problem is ...
0
votes
0answers
10 views

404 on some files

Is there anything in EE that would cause some files under web root to be accessible while others return a 404? For example, I have a /js/ with about 10 JS files. About 8 of them are accessible, but ...
0
votes
0answers
12 views

White Screen After Changing URL to Control Panel

My EE version is 2.7.2 and I AM NOT migrating EE between servers... In my current configuration I am pointing an external domain (mydomain1.com) to a sub-domain on my server where my EE application ...
0
votes
0answers
4 views

ExpressionEngine control panel shows raw source

this is happening randomly, but when I go to my login page, it sometimes just shows on other occasions, I tried to view the filemanager but got a page with ...
0
votes
1answer
9 views

External URLs are being appended at the end of blog post URLs

I need some help with this as it drives me mad. Some blog posts have an external URL appended to them: https://www.my-site.com/blog-post/www.external-site.com I get hundreds of such pages from one ...
0
votes
0answers
13 views

Uploaded files not saving

I'm using EE 2.4, I have a file upload field in a matrix, when I upload a file and save the entry, it works fine, but when I reopen the entry to add new files, all the previously upload files are ...
0
votes
0answers
7 views

CartThrob Product Stock

We have a CartThrob site using two currency's but all product information is stored as a single entry. Would it possible to make the Stock field hold multiple values (e.g 10|5) for each country or ...
0
votes
1answer
5 views

Freemember ID number error

I'm getting the following error using the password reset after following the email link: The form you submitted contained the following errors The ID number you submitted does not appear to ...
0
votes
1answer
9 views

Sort and Results on Custom Fields (not category)

I'm trying to add a sort / results feature on 2 custom fields which would look similar to what I've started here using categories but using custom fields instead: ...
0
votes
1answer
16 views

Stash and ce_cache, conditional caching?

I'm trying to cache some templates using ce_cache and Stash. I can't get this to work, at the moment it's outputting nothing. My simplified 'model' code is something along the lines of: ...
0
votes
1answer
12 views

Filtering of search results based on multiple checkbox entries per field in Supersearch

I've got an advanced search set up on my site, using Solspace's Supersearch, in which I'd like to filter the results based on input from multiple checkboxes associated with a single field. The code is ...
0
votes
0answers
8 views

Automatic Indexing Assets

Is automatic indexing possible? I want to be able to ftp files up and not have to worry about going into control panel and indexing to get them to pull through on the frontend. This wouldnt be a ...
1
vote
0answers
5 views

How do I save a relationship field with save_entry()

I need to use the channel entries API to save a relationship between two channels. I create an entry to channel A and then I create an entry to Channel B, channel B has a relationship field that ...
1
vote
1answer
55 views

Formatting custom date fields within channel entries row hook

In Shortlist the {exp:shortlist:view} tag extends the channel->entries() method for it's parsing needs. This works and allows for full custom tag parsing without much extra effort, but runs into ...
0
votes
1answer
8 views

Snippet encoded as utf-8 causes blank text to be inserted above it

I have a snippet used for navigation that causes a "blank" bit of text to be inserted into the rendered DOM when the encoding for the snippet file is set to utf-8 but not when the snippet encoding is ...
1
vote
4answers
47 views

Alternatives to Structure add-on?

I've been using Structure to build EE sites for a long time, but on my biggest site I've run into a recurring Structure bug that they can't seem to reproduce or fix and it looks like I'll have no ...
1
vote
3answers
43 views

PHP Errors after OS X Upgrade

I got to work this morning and, after upgrading to Yosemite and MAMP Pro, I am getting a series of PHP Errors and cannot get access to to CP (returns blank page). The frontend of the site itself is ...
0
votes
0answers
9 views

Freeform Pro File Upload not working

I have a Freeform pro form that enables the user to upload files through the form submission. The form processing fine, and the data is stored in EE and the notification is sent via email. However, ...
0
votes
0answers
6 views

How to write a conditional in template code evaluating the result of a Low Variable containing a conditional?

I have the following line in my template code <li class="{if node_has_children}has-dropdown{/if}{if node_id == {lv-seg1-taxonomy-node-id}} is-lvl1-active{/if}"> The conditional that ...
1
vote
2answers
36 views

GWCode Categories - No Results

Using GWCode Categories for the first time and it doesn't seem to be working at all. I've installed the plugin (can see it in add-ons / plugins) and running ...
0
votes
0answers
5 views

Issues with Amazon Web Services plugin on EE 2.9.x?

I am having some issues which I think may relate to the Amazon Web Services Products plugin by Hop Studios. It was working fine before my last update, but once I moved to EE 2.9.0 I started seeing ...
1
vote
1answer
17 views

Download channel fields to csv file?

We are using Andrew Weaver's DataGrab to upload about 50 fields via a spreadsheet - all works fine (great plugin btw) - what we need though is to somehow do the reverse process: basically take the ...
0
votes
0answers
6 views

Upload Location fails - images don't display

EE: 2.9.2 Channel Images: 5.4.18 Upload images to CI field fails. Test Location in field setup fails. Starts to load ajax screen then just a white screen. The upload folder exists and has perms of ...
0
votes
1answer
9 views

Cartthrob Stripe Checkout API

I'm new to Cartthrob, what an amazing product. I'd like to incorporate Stripe's Checkout API as a way to have my client's checkout. It's beautiful, and very easy to use - but I can't figure out how to ...
0
votes
2answers
7 views

How to output a 'parent field' value in a Playa Tag Pair?

I'm really struggling to output a parent field value within a Playa tag pair. I've had to resort to using php in my template to do this. Is there a way I can do this without using php in my template? ...
0
votes
0answers
6 views

Altering CartThrob CSV export settings

A client uses the purchased_item_notes field for customer order notes, and would like to export those in the order reports. This purchased_item_notes content displays on the CMS view of the generated ...
0
votes
0answers
7 views

502 Bad Gateway on Cartthrob

I'm experiencing a 502 Bad Gateway error on checkout ONLY if I'm you're not logged in. I have log in required turned off, create_user="no". Any ideas? Using CT 2.3.6 and EE 2.5.5. Stripe
0
votes
0answers
16 views

ExpressionEngine v2.9.2 upgrade Field Pack check boxes no longer working correctly

The EE is on the upgraded v2.9.2 and the P&T Field pack is on 2.1.1 only now none of the code works correctly. The field the containd the P&T check box is called "reference_type" the box to be ...
0
votes
1answer
13 views

EE MSM CE Image path incorrect

I'm using EE 2.9.0 and CE IMG 2.4.5. The primary site has no issues with CE image and the secondary site works great except the secondary site is writing the images to the default site images ...

15 30 50 per page