1

EE v2.5.0

Matrix 2.2.2.1

When I select ‘Add Image’ in a Matrix field, in the File Browser popup the navigation links are not correctly created and return a ‘404’, and the ‘Show files as’ select has no effect.

I'm not sure that this is a matrix problem as File Manager is a core component.

Any ideas?

10
  • What happens if you include the native file browser as a stand-alone field?
    – Tyssen
    May 5 '13 at 11:03
  • Very good point; I set up a 'test' channel and fields, but when I try to add a new entry, the file field doesn't have an entry field, it just displays the instructions in the Add Entry form!
    – wot
    May 7 '13 at 9:48
  • Sorry, not really sure what that last sentence means. Is this a new install? If so, make sure everything's been uploaded correctly.
    – Tyssen
    May 7 '13 at 10:29
  • What I mean is that, there is no input field for the file field that I added to the test channel, it only displays the instructions, no actual place to add images.
    – wot
    May 7 '13 at 10:59
  • Is this a new install?
    – Tyssen
    May 7 '13 at 20:52
1

Here we go: Firebug shows this-

"NetworkError: 404 Not Found - http://w w w.DOMAIN.com/themes/third_party/matrix/styles/matrix.css?2.5.4"

matrix.css?2.5.4

"NetworkError: 404 Not Found - http://w w w.DOMAIN.com/themes/third_party/matrix/scripts/matrix.js?2.5.4"

matrix.js?2.5.4

"NetworkError: 404 Not Found - http://w w w.DOMAIN.com/themes/third_party/matrix/scripts/matrix_conf.js?2.5.4"

matrix...s?2.5.4

"NetworkError: 404 Not Found - http://w w w.DOMAIN.com/themes/third_party/matrix/styles/matrix.css?2.5.4"

matrix.css?2.5.4

"NetworkError: 404 Not Found - http://w w w.DOMAIN.com/themes/third_party/matrix/scripts/matrix_text.js?2.5.4"

matrix...s?2.5.4

"NetworkError: 404 Not Found - http://w w w.DOMAIN.com/themes/third_party/matrix/scripts/matrix.js?2.5.4"

matrix.js?2.5.4

"NetworkError: 404 Not Found - http://w w w.DOMAIN.com/themes/third_party/matrix/scripts/matrix_text.js?2.5.4"

matrix...s?2.5.4

"NetworkError: 404 Not Found - http://w w w.DOMAIN.com/themes/third_party/matrix/scripts/matrix_conf.js?2.5.4"

matrix...s?2.5.4

ReferenceError: MatrixConf is not defined
[Break On This Error]   

<script type="text/javascript">MatrixConf.EE2 = true;

index....up_id=4 (line 1100)

ReferenceError: MatrixConf is not defined
[Break On This Error]   

<script type="text/javascript">MatrixConf.EE2 = true;

I would put images but for some reason stackexchange is asking me to have reputation 10. Total Absurd!

Which means you have uploaded only 1st part to system and didnt upload second part to themes. It happen to me! Just upload correctly!

5
  • Unfortunately that isn't the error: 'The requested URL /C=content_publish&M=filemanager_actions&action=directory_contents&tbl_offset=15 was not found on this server.' is my error response.
    – wot
    May 8 '13 at 11:08
  • Ok please look at this: boldminded.com/support/ticket/396 I hope it helps. Rate if it did ;) Your answer si at the bottom. Re-copy themes distributed folder. May 8 '13 at 14:32
  • This looks promising, but I don't think the client has the original install file
    – wot
    May 8 '13 at 19:06
  • I tried re-copying the themes folder, but no luck.
    – wot
    May 16 '13 at 12:01
  • Update EE to 2.6.1 Update matrix to 2.5.4 It will solve it May 22 '13 at 13:25

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.