1

My situation: I have 3 sites (2 photoblogs, 1 start page). The 2 photoblogs use Assets to manage the images and CE Image to make the thumbnails.

My problem: on the start page i use (this is a simple example just to get the URL from assets in their respective entries for all sites):

{exp:channel:entries channel="fotoblog" site="site1|site2" limit="1"}
 {fotoblog-imagens limit="1"}{url}{/fotoblog-imagens}
{/exp:channel:entries}

{fotoblog-imagens} is an Assets field

Only site1 returns the URL. Site2 doesn't. If i erase Site1 from the site field, it now returns the URLs for the Assets in entries on Site2. Tried var_prefix but results are the same. Any tips?

  • Vitor - can you add some version numbers? EE, Assets, MSM? Thank you! – Lisa May 27 '13 at 17:13
  • EE - 2.6.1 MSM - 2.1.5 Assets - 2.1.3 – Vitor Pinho May 28 '13 at 6:27
  • That should not be a problem. Is Wygwam involved here at all? Are login details to your site available by any chance? Super Admin access specifically. If so, can you email those to support@pixelandtonic.com so that I can look directly? Thank you! – Lisa May 28 '13 at 18:03
  • Wygwam addon is installed, but it's not called. just expressionengine entries and Assets. I've sent you guys an email. – Vitor Pinho May 29 '13 at 6:04
1

I think what you'll need to do is add site_id="site1" to your assets loop.

{exp:channel:entries channel="fotoblog" site="site1|site2" limit="1"} {fotoblog-imagens limit="1" site="site1"}{url}{/fotoblog-imagens} {/exp:channel:entries}

I think that should get it working.

| improve this answer | |
  • I'ts a bug in Assets module. Pixel and Tonic has solved. The fix will come on the next update (currently 2.1.3) – Vitor Pinho May 31 '13 at 10:55
  • I'm unable to get this to work. Can you provide correct template tags? – Jon Horton Jun 4 '13 at 19:44
  • If you are replying to me Jon, I'd first update Assets. Victor mentioned that it was a bug. If you want to try the code I suggested, I am presuming you are replacing 'site1' with the short name of your site? – T2theC Jun 6 '13 at 9:22

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.