2

I've got an assets field within a single relationship, using the new 2.6 tags, and I'm having a couple of problems:

  1. The assets tag pair only loops once, regardless of how many assets are in the field
  2. The inner assets tags aren't outputting anything

I've tried all of these combinations, without success:

{relationship_field:assets_field}
    {relationship_field:assets_field:url}
{/relationship_field:assets_field}

{relationship_field:assets_field}
    {assets_field:url}
{/relationship_field:assets_field}

{relationship_field:assets_field}
    {url}
{/relationship_field:assets_field}

Other relationship tags (e.g. {relationship_field:title} ) output as expected.

Am I doing it wrong, or is this a bug?

1
  • I was just about to post the same problem. – Paul Frost May 31 '13 at 14:53
1

embed this in your index.html

{exp:channel:entries channel="name_of_your_relationship_channel" dynamic="off"}

{parents field="relationship_field"}

{title}
<img src="{asset_field_name}" alt="">

{/parents}

{/exp:channel:entries}

if this is not clear for u then look up here http://ellislab.com/expressionengine/user-guide/modules/channel/relationships.html#id18

0

You could try this. It worked for me, allowing multiple image selection in assets.

{relationship_field}
    {relationship_field:assets_field parse="inward"}
        {url}
    {/relationship_field:assets_field}
{/relationship_field}

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.