0

I have used Simple Search many times on many sites, but for some reason on this one, I am not getting any results when I know the keywords are there.

http://192.196.159.46/membership/business-search

Here is the code I am using:

{exp:search:simple_form channel="member_profiles" search_in="entries" result_page="/membership/business-keyword-results" where="any"}
<label for="keywords">Search:</label><br />
<input type="text" name="keywords" id="keywords" value="" size="30" maxlength="100" placeholder="keywords">
<input type="submit" value="Search" class="submit">
{/exp:search:simple_form}

Is there something simple I am overlooking? I would even settle for something complex.

Thanks.

3
  • Are you certain the fields in which you know the keywords exist are set to be searchable? Note also that search_in="entries" will not search entry titles. Jun 4, 2013 at 14:52
  • Hi Derek. You are a very handy second pair of eyes to have around. Alas, the field was not set to be searchable, but is now and works correctly. Thank you.
    – forrest
    Jun 4, 2013 at 15:29
  • Hey, @DerekHogue! Move your comment to an answer.
    – Sobral
    Jun 4, 2013 at 17:04

1 Answer 1

2

Are you certain the fields in which you know the keywords exist are set to be searchable? That is likely the culprit.

Note also that search_in="entries" will not search entry titles.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.