2

I'm using Expresso Store 1.6.4 and EE 2.6.0. The inline errors are not working, the page just refreshes to the site homepage. If I remove the inline errors, the default EE error page displays correctly.

I'll just mention that we're also using Boldmindeds Publisher on this site as well, which has caused some issues on other parts of the site, so that could be an explanation.

Thanks,

  • 1
    Have you included all the fields that are required in your store tag as per the docs along with the actual {error:field_name} tags for each field? Also, have you tried to disable Publisher to see if that makes a difference? – Ian Aug 22 '13 at 12:03
  • Just checking to see if you've managed to resolve this issue? Quite often this is a minor glitch in the templates somewhere. If you still need help then feel free to email support@exp-resso.com and we'll take a look. – Ian Aug 28 '13 at 9:44
  • Hi Ian, everything looks ok with the code, error fields have all be included. I suspect it was publisher that was causing it, but just wanted to check if you had any ideas. We just styled the default EE error page and that's working fine for the client. Thanks again. – Mark Aug 28 '13 at 13:37
3

This sounds like it is being caused by Publisher. If you disable Publisher, does the problem go away?

If so, it's probably best to contact BoldMinded so they can investigate the issue directly.

| improve this answer | |

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.