1

I'm using MX Google Map to map various locations. However, when I use the {exp:mx_google_map:form} and {exp:mx_google_map:search} I can't return any results. I verified the information is filled out in the entry, but doing a search for the same zip code returns no results and the template debugger outputs this information:

(0.011036 / 6.35MB) Tag: {exp:mx_google_map:search channel="glo-con" reverse_geocoding="true" address="" long="" lat="" unit="" radius="500" prec="2" prefix="" address_fields="address"}
(0.011161 / 6.36MB) Closing Tag Found
(0.011209 / 6.36MB) Processing Tags
(0.011244 / 6.37MB) Module Tag: Mx_google_map/search
(0.011260 / 6.37MB) Including Files for Plugins and Modules
(0.012097 / 7.28MB) Files for Plugins and Modules All Included
(0.012724 / 7.31MB) Beginning Final Tag Data Processing
(0.012749 / 7.31MB) Calling Class/Method: Mx_google_map/search
(0.012966 / 7.31MB) -> Class Called: Mx_google_map
(0.013003 / 7.32MB) -> Method Called: search
(0.070547 / 9.99MB) Returning No Results Content
(0.070693 / 9.98MB) -> Data Returned

My /contact page:

{exp:mx_google_map:form result_page="/contact/results" long="" lat="" unit=""}
    <div>
        <label>Address<br>
            <input name="address" type="text">
        </label>
    </div>

    <div>
        <label>Radius<br>
            <select name="radius">
                <option value="100">100</option>
                <option value="50" selected="selected">50</option>
                <option value="30">30</option>
                <option value="25">25</option>
                <option value="20">20</option>
                <option value="15">15</option>
                <option value="10">10</option>
            </select>
        </label>
    </div>

    <input type="submit" value="Submit">
{/exp:mx_google_map:form}

My /contact/results page:

<h1>Search Results</h1>
{exp:mx_google_map:search channel="glo-con" reverse_geocoding="true" address="" long="" lat="" unit="" radius="500" prec="2" prefix="" address_fields="address"}

    {entries}
        {glo-con-map}<li>{title}</li>{/glo-con-map}
    {/entries}

{/exp:mx_google_map:search}

Am I missing something very obvious?

Version information:

  • ExpressionEngine 2.5.4
  • MX Google Maps 1.4
  • Aarron, in your profiler (above the debugger assuming you have it turned on) look at the queries for the page. Find the query related to the search. My guess...I think you will find that the zip code is missing, which suggests you havent defined the address_fields correctly. The docs for the plugin dont look the best. – Lloyd Hill Sep 18 '13 at 19:58
  • Thanks for the help! I was able to find what I believe is the query for MX Google Maps. However, there's no reference to the zip code I typed in the form. Here's the query – Aaron Bushnell Sep 19 '13 at 12:47
  • Aaron, i dont think thats the query. Anyway, it appears the support for MX google maps is dead. I use Geotagger + Geofinder plugins to do what you are after. Yes, its paid, but it works and is supported. – Lloyd Hill Sep 19 '13 at 14:46
0

I updated MX Google Map to the latest version to get this to work. (D'oh!)

| improve this answer | |

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.