0

I have an issue with an old build.

EE 1.6.8 - Build 20090723 Matrix 2.0.11 Playa 3.1.2

I create the matrix field fine, but if I add a playa segment, after saving the field, I can no longer access the field. If I click on the field label to edit it, I am shown nothing but an Update button. I can not edit the field in the entry template either. I need to get this fixed until I get everything rebuilt and updated to 2.

2
  • Hi Brian, can you please contact us at support@pixelandtonic.com, and include your Matrix and Playa license keys? We can get you hooked up with a more recent version of Matrix, which might solve your issue. Sep 19 '13 at 18:12
  • @BrandonKelly - Sent the email. I didn't know what I could update to (Version wise)
    – W3bGuy
    Sep 19 '13 at 18:32
0

I worked with Brandon on this via email and we updated everything to the newest versions. This still did not resolve the issues. I was able to correct the issues I was having by reverting all the way back to the older FF Matrix fieldtype. This is the same solution I had to apply to another issue I was having which leads me to believe this issue is due to the way this old site was built and maintained.

I am in the process of a complete rebuild and will be moving it all into EE2 so this should "disappear". I will set this as answered, if nothing else to remove it from the radar of unanswered questions.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.