3

Having an issue with a low variable of the "Grid" persuasion. I have an assets field inside the grid, and I can upload and add the asset just fine, but when I save the Low Variable, the CP never shows the image inside the field, but only an "Add file" button. I checked the database, and the image name is in the field in the low_variables_grid_field_12 table.

Assets work in normal entry fields.

Running EE v.2.7.2 Low Variables v.2.4.0 and Assets 2.2.1

Anyone have any wisdom on this issue?

  • 3
    I'm seeing this same thing, so it's not just you! – Derek Hogue Nov 12 '13 at 23:23
  • Looking like an Assets issue, as LV simply calls the Grid field, which handles all the rest. Can't do anything from a LV perspective. – Low Nov 13 '13 at 8:36
  • Any answers on this? Still seems to be happening. – jackmcpickle Nov 13 '14 at 4:24
1

Ok after mucking around for a bit I found the combination was

this was what I was trying to no avail.

{exp:low_variables:pair var="grid_variable_name" limit="1"}
  {grid_variable_name:grid_assets_field}
    {url}
  {/grid_variable_name:grid_assets_field}
{/exp:low_variables:pair}

This worked.

{exp:low_variables:pair var="grid_variable_name" limit="1"}
{grid_variable_name:grid_assets_field:url}
{/exp:low_variables:pair}

Note the assets field I setup was set to single image only.

| improve this answer | |
  • This is awesome. Just another example html from inside grid low variable: <img src="{lv_home_slider:image}" alt="{lv_home_slider:image:desc}" width="960" height="351"> – JaseC Jan 28 '15 at 0:44

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.