0

I have added Playa field to the channel and then assigned entries from another channel to an entry which contains Playa field, but I'm not getting anything from Playa tag.

Code:

{exp:channel:entries channel="collection" category="84" url_title="{segment_3}" status="open"}
    {title}<br>
    {collection_description}<br>
    Collection contains:
    <ol>
    {collection_products_list}
    <li>{title}</li>
    {/collection_products_list}
    </ol>
{/exp:channel:entries}

For me it looks like {collection_products_list} playa tag is not parsed. Any clue?

Thanks

  • 1
    Is the status of the related entries in {collection_products_list} 'open'? Are you getting any output at all (like the <li></li> tags) or nothing? – Romans-8---31-39 Apr 10 '14 at 2:19
  • Not at all. Looks like Playa tags are not "active". Will dig deeper to find out what is going on there because on another site it works fine. – JackTheKnife Apr 10 '14 at 15:38
1

Found what was causing issue - custom status of selected entries in the Playa field. Those color dots near entries titles there are representing statuses (green - open, red - close, other colors - custom statuses).

In that case I have included custom statuses to the Playa tag.

| improve this answer | |
1

If you have custom statuses, and you want to show everything, it will help you to get into the habit of using status="not closed". You could even create a global variable for the default status parameter to use.

| improve this answer | |

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.