1

I am guessing this is similar to the question Expresso Store: SagePay Server rejecting missing BillingSurname in some ways, thou the solution on this entry does not apply anymore with Store 2.+

If I hard code in a billings_name hidden field into the details page before review then the system works else it get this error from SagePay. Currently I have a first/last name setup with the details and this is reflected with in the store fields settings.

Am i missing a configuration ?

4
  • Can you confirm what version of Store you're currently using? If you're running Store v2 and have both billing_first_name and billing_last_name in your template with valid content then it should work fine. Can you confirm both are being submitted?
    – Ian Young
    Apr 15, 2014 at 8:31
  • Yes i'm using the latest version 2.3.1 - billing_first_name and billing_last_name are both in the template.
    – user2840
    Apr 15, 2014 at 11:00
  • Do you by any chance have a payment[card_name] field being submitted on the last page of your checkout? Apr 15, 2014 at 11:14
  • Tested again and it seems to be working.. tested adding and removing the payment[card*] fields and this causes the error. Possibly a bug ? I would have assume this would not have effected the sage pay process. Thanks Adrian
    – user2840
    Apr 15, 2014 at 11:32

1 Answer 1

0

For expresso 2.3.1 SagePay will return a error of - 3107 BillingsSurname if the card details form is present on the review template. I guess this is because the payment[card_name] is used instead of billings_first_name & bilings_last_name. Removing or commenting out this form will resolve this issue.

Thanks Adrian Macneil for the solution

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.