0

I am inserting a para in one of the fields in table exp_channel_data.

The problem i am facing while retrieving that data.

Suppose if the inserted para is like :

Kawhi Leonard had 22 points and seven rebounds as the San Antonio Spurs advanced to the Western Conference final with a dominant 104-82 win over Portland to give them a 4-1 series victory.<br/>Danny Green scored 22 points and Tim Duncan added 16 points with eight rebounds as the Spurs ensured a third straight conference final.<br/>Duncan said the Spurs are starting to come together at the right time.<br/>"We got to the point now where we understand how we need to play for a longer period of time," Duncan said.<br/>

Please notice the br tag.

When I retrieve it back on my page,I get the br tags inside the decription..Is there any way i can make the br or p tag work?

  • What kind of field are you using, and what do you have the field formatting set as? – Derek Hogue May 15 '14 at 12:24
  • datatype used is text .Dint understood the field formatting part..? – user2133 May 15 '14 at 12:32
  • @DerekHogue tensports.zeecdn.com/news/other/… – user2133 May 15 '14 at 12:46
  • Looks at the fieldtype settings screen for the field in question. What are the values for Fieldtype and Default Text Formatting? – Derek Hogue May 15 '14 at 13:26
  • @DerekHogue : text area and none respectively – user2133 May 15 '14 at 13:55
0

Go to the Channel Fields Settings screen for the field in question, and change the Default text Formatting to "XHTML".

Once you've done that, you can also remove the <br/> tags, and simply enter a single carriage return to create them. (Two carriage returns will create a paragraph.)

| improve this answer | |
  • ok..trying..basically i will have 3 to 4 sentences and EE will automatically create paragraph? – user2133 May 15 '14 at 14:39
  • naa..dint work.. tensports.zeecdn.com/news/tennis/… The description is entirely missing paragraph – user2133 May 15 '14 at 14:47
  • worked!!!thanks a ton..I have followed a lot of ur answers on EE.Thanks man. – user2133 May 15 '14 at 15:01
  • I have set a cron for pulling up feeds.setting up xhtml as default text formatting works fine..but when the next feeds come in to the table..It again behaves the previous way,showing up tags on the page.When i cross cheked the default text formatting field..it was xhtml.Why this happens?I hope i am clear. – user2133 May 17 '14 at 9:26

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy