2

I have recently installed MSM on my EE build. Both are the very latest. I followed the tutorial all the way through: http://ellislab.com/expressionengine/user-guide/cp/sites/install.html

When i visit the subdomain on my local host it shows up fine in terms of the styles being there however when I make an edit to a template via the control panel/or text editor it does not show up on the subdomain. I have all my templates saved out as files. If i edit the index page for the main site, it shows up on both the main and subdomain.

my main site is located in a public_html folder on my computer and at the same level is the subdomain folder named appropriately. I am sorry my question is so high level. I bet I am just missing something obvious.

PS I have added an htaccess file to my subdomain folder with no success. This is all on apache on my local computer.

0

Make sure that the path to your template files is correct in your control panel. Look under Design > Templates > Global Preferences and check "Server path to site's templates"

0

I have approached this by embedding a template to another site as documented here:

https://ellislab.com/expressionengine/user-guide/cp/sites/code.html

{embed="site_short_name:template_group/template"}

I have actually done this for embedding entire templates.

Have you tried this approach? How did you copy all of your templates over when you setup the new Site?

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.