0

I'm having issues with Structure module... When I try to make a child page, it does this...

enter image description here

But if I remove it as a child page, and refresh it puts the styling back but the page is in totally the wrong place?!

Why could this be happening?

1

How many pages/entries are structure managed in total? Looks like you might be suffering from the structure reorder bug (which is not a structure bug).

Take a look at http://madebyhippo.com/blog/view/structure_reorder_bug which will give you more details on it.

Alternatively, if you file a support bug with Travis at Structure, quoting this SE post - he can redirect the ticket through to me where I can have a look for you.

1
  • Thanks, I'll check this out. I have come across a similar problem before but this is because Structure had left a row in the exp_structure table that wasn't being used anymore. I think this was back in EE1 days. But I checked this and they are all fine. I'll give these suggestions a go and I'm just awaiting a reply from Travis.
    – Jason Mayo
    Jun 18 '14 at 13:57
1

Turns out all I needed to do was run Structure Debugging on it. I didn't know this existed but it fixed my problem.

http://buildwithstructure.com/documentation/debug_mode_for_page_data/

Simply change the debug option to TRUE in the MCP file, run the debugging. This removed my entries from Structure, but they were still in Publish > Edit, so I just added a Structure URL Title to each entry.

Boom, done.

1
  • 1
    Thank you so much! I've been working for hours trying to fix this problem and this did it!
    – Kathy Pine
    Feb 27 '20 at 22:31

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.