0

I'm having an issue where the "File Upload" is appearing at the bottom of the publish page. There is quite a few JS errors in the console, but I'm unsure what files are causing this.

I though this was the same issue as:

File manager modal appearing at the bottom of publish page

But they fixed it by upgrading Matrix... But I'm on the latest version! I'm running EE.29 and ALL the add-ons are up to date.

:(

  • 1
    Try disabling or updating the Lamplighter add-on. Looks like it might be throwing some errors. – Derek Hogue Sep 25 '14 at 14:16
  • I've seen this with an incorrect path to the /themes folder, worth checking. – Bluedreamer Sep 26 '14 at 19:30
  • Are you still having issues with this? Are you using Google Maps for EE at all? I have seen this JS error with some of my users, so if you are using Google Maps for EE, email support@objectivehtml.com and I will send you the latest code to see if it fixes it. – Justin Kimbrell Oct 13 '14 at 19:28
  • @JustinKimbrell Still having this issue, we only JUST installed Google Maps for EE, but this issue arrived before this add-on was installed. – Jason Mayo Oct 15 '14 at 11:03
  • Do a completely fresh upload of your EE /themes folder to start (excluding third_party of course), then log out and clear your cache. If that fails, do the same with all of your third_party themes. – Derek Hogue Oct 15 '14 at 17:36
0

Just upload the themes directory of the add-on that throwing error in console.

It should work.

| improve this answer | |
  • I would, if I knew which add-on was causing the problem! Console isn't outputting any errors for Lamplighter and it seems to be still be there if I remove Lamplighter – Jason Mayo Oct 15 '14 at 11:04
  • ok just for check try to comment the line which is throwing error. so we can spot the error. – user3440483 Oct 16 '14 at 13:17
  • or backup your current themes folder and upload a fresh theme directory of same EE version you are using having all the latest add-ons in third party folder. – user3440483 Oct 17 '14 at 5:22
  • The "undefined" error, just says it's the bottom of the site entry page? Nothing specific?! – Jason Mayo Nov 5 '14 at 9:32

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.