0

I'm attempting to set up a staging server for a live EE powered website. I decided to use xampp but I'm having problems getting everything working.

On the live website EE's control panel links look like this

index.php?S=098f6bcd4621d373cade4e832627b4f6&D=cp&C=content_publish&M=entry_form&channel_id=8&entry_id=87

But on my staging setup the same link looks like this

index.php?/cp/content_publish/entry_form&channel_id=8&entry_id=87&S=098f6bcd4621d373cade4e832627b4f6

The result is an immediate refresh back to the main page of the control panel: I'm unable to navigate further.

I've updated the config.php, index.php, database.php files with the correct paths. Does anyone have any experience with an issue like this?

  • 1
    are you sure that you update all files? Because the second url (which u see for staging) is correct url for EE >=2.8. – Max Lazar Oct 15 '14 at 19:42
  • Ah yes! I did try to run the Updater addon to update the site to latest EE but it did not work, it must have updated part of the files. When I tried to revert I forgot to copy over all of the folders. Thank you everything is working now! – benjivm Oct 16 '14 at 4:02
  • This question appears to be off-topic because it is about not completed update process – Max Lazar Oct 16 '14 at 5:05
  • Good that it was easy case for you ) – Max Lazar Oct 16 '14 at 5:06

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.