0

Seen the posts about a similar issue with Fedex, though in this case there's not fedex api/plugin.

I have 2 shipping methods. Both enabled in the backend.

I have tried spitting them other a couple of ways,

{shipping_methods}
    <option value="{method_id}">{method_title}</option>
{/shipping_methods}

&

{shipping_method_options}

Also this doesn't display anything:

{error:shipping_method}

I'm within a store checkout tag:

{exp:store:checkout require="name|address1|state|country|postcode" return="/review-and-pay" form_class="form"}
  • Can you add what shipping methods you are trying to use and your full template code? – Justin Long Feb 9 '15 at 15:39
  • Just some standard ones with not a lot of stuff in really. Seems to work ok now, I think I just cleared my session and created a new order and they showed up! – joe Feb 10 '15 at 10:24
  • Found it. I was being dumb. Set country code to "uk" on a hidden field not the actual country code that is set for the United Kingdom in the backend is "GB". – joe Feb 10 '15 at 14:30
1

Depending on your shipping method, sometimes it won't display any results until the zip code has been submitted. So in order to pull those shipping methods, you would need to submit via ajax, or break your checkout into separate pages.

| improve this answer | |
  • Seems to work ok now, I think I just cleared my session and created a new order and they showed up! – joe Feb 10 '15 at 10:24
  • Seems that I spoke too soon :| this has happened again. Though I've tried your method of putting it on another checkout step (after postcode has been taken). Yet still I get a blank select :( – joe Feb 10 '15 at 14:25
  • How are you submitting your state and country codes? If these don't match the api's call method, it will silently fail and not give you any results. – Johnathan Waters Feb 10 '15 at 14:59
  • Found it. I was being dumb. Set country code to "uk" on a hidden field not the actual country code that is set for the United Kingdom in the backend is "GB". – joe Feb 10 '15 at 15:01
0

Found it. I was being dumb. Set country code to "uk" on a hidden field not the actual country code that is set for the United Kingdom in the backend is "GB".

| improve this answer | |

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.