1

I have several contact forms on our site, but only experience issues with the form for job applications (http://www.autouplinktech.com/careers). Most submissions work with no problems and I cannot reproduce the issue, but we have many seemingly random report of users not being able to submit the form because EE mistakenly thinks they are a robot. We have no captcha enabled on the form whatsoever.

Anyone experience this sort of issue or might know what to do?

We are using Freeform Pro for the form.

2
  • What sort of errors are being reported to make you believe EE is treating them as robots? Could it simply be users are taking too long to fill out the form and the XID expires? Nov 15 '16 at 0:36
  • I can see from viewing your source that you seem to be using "Hon-ee Pot". Could it be related to that?
    – AllInOne
    Nov 15 '16 at 14:23
0

So we've had some good feedback from a user to let us know what the problem is most likely. The issue was with our job application form on the Careers page. Users were attempting to submit their info from a 3rd party form like Flexjobs.com. When they attached their resume, the form attempted to submit their info with the resume as an attachment. Freeform just adds the resume to an Uploads folder which of course can only be accessed by our local system. EE or Freeform didn't know what to do with an attachment from a 3rd party form submit, so it treated like like a spam attack and blocked it.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.