0

Running EE 3.5.16

With the following code for the contact form on a website I am not receiving the email. I have confirmed by direct email that the recipient add

{exp:email:contact_form
        user_recipients="no" 
        recipients="name@mydomain.com" 
        replyto="yes"
        return="/" 
        charset="utf-8"}

        <p><label for="from">Your Email:
        <input {if logged_in}type="hidden" value="{member_email}"{/if} {if logged_out} type="text" value=""{/if} id="from" name="from"  /></label></p>

        <p><label for="subject">Subject:
        <input type="text" id="subject" name="subject" size="40" value="" /></label></p>

        <p><label for="message">Comments:
        <textarea id="message" name="message" rows="18" cols="40"></textarea></label>
        <div class="clearer"></div>
        {exp:honee class="beez"}
        <input class="submit" name="submit" type='submit' value='Submit' />

{/exp:email:contact_form}
7
  • Does the Communicate utility in the Control Panel successfully send email? – jrothafer Sep 25 '18 at 21:29
  • Yes it does send correctly. – forrest Sep 25 '18 at 22:30
  • Which protocol you are using PHP Mailer,SMTP,Sendmail – Jainil Sep 27 '18 at 14:52
  • Using PHP Mailer. – forrest Sep 27 '18 at 14:54
  • Does the EE debug or network/console tab in browser shows any error when submitting the form. – Jainil Sep 27 '18 at 15:00
0

might be a stupid one, but is the email addon installed?

1
  • Not a stupid question. You have to cover all the bases. Yes. Email addon is installed and active. – forrest Sep 27 '18 at 14:54

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.