1

TROUBLESHOOTING Migrating an old blog over using this templte Bootcamp 4 and EE The navbar toggler is working on the .index template but not on the subsequent templates.

WORKING:

NOT WORKING:

I’m loading jquery.js before bootstrap.js at the bottom of page - so I’ve ruled that out.

Using the same embeds on all templates - so that ticks that box.

Looks like subsequent templates just can’t find the JS folder. Is is an addressing issue?

Anyhow - help appreciated - thanks in advance. S

2

You are using relative addressing for the tag that loads your javascript elements: in the page source you see tags that look like this:

<script src="V2/js/clean-blog.min.js"></script>

which will cause the browser to try and load the scripts from a URL relative to the current one the browser is at, rather than the site root.

  • In your first example (I corrected the typo in your URL for that one) you are looking at a page in root directory, so the browser goes to the correct location for the javascript resources.

  • In your second example, the URL being loaded is not the root directory (it is /notebook/i_like_jazz) so the browser goes looking for its resources in the wrong directory (presumably /notebook/i_like_jazz/V2/js).

You can fix this by either adding {site_url} to the start of the paths to load the javascript from, or simply adding a / to the tags - something like:

<script src="/V2/js/clean-blog.min.js"></script>

HTH

| improve this answer | |

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.