0

Just tried installing EE6 on two different servers (one installation on MediaTemple, one on BlueHost) and in each case I am seeing error messages when trying to save URL and Path settings. Additionally I am seeing error messages on the front end home page. Both servers have been tested with ee_wizard and are 100% compatible - I have extensive experience running EE on both hosting services for years. These are fresh installations of EE 6.0 - the errors are appearing immediately after running installation via admin.php.

Errors I am seeing after trying to save URL and Path Settings page in backend:

Warning
Invalid argument supplied for foreach()
ee/ExpressionEngine/Controller/Settings/Settings.php, line 209
Severity: E_WARNING

Warning
Cannot modify header information - headers already sent by (output started at ee/legacy/core/Exceptions.php:124)
ee/legacy/core/Input.php, line 265
Severity: E_WARNING

Warning
Cannot modify header information - headers already sent by (output started at ee/legacy/core/Exceptions.php:124)
ee/legacy/libraries/Functions.php, line 500
Severity: E_WARNING

Errors I am seeing on home page (with debugging enabled):

Notice
Only variables should be passed by reference
ee/legacy/libraries/Template.php, line 2256
Severity: E_NOTICE

Warning
Cannot modify header information - headers already sent by (output started at ee/legacy/core/Exceptions.php:124)
ee/ExpressionEngine/Boot/boot.common.php, line 495
Severity: E_WARNING

Any ideas what might be going on here?

0

I had some errors after upgrading too. I had to go back and make sure everything was set properly in the config.php instead of updating them from the CP however. Have you tried that?

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.