2

I have a weird scenario where I am trying to edit my global template preferences. I change a simple dropdown or field, hit submit, and get a successful indicator (the green icon at the top of the screen) but the field has not changed. I output all template debugging and there doesn't seem to be any errors, but all changes are reverted to what they were before. I verified file permissions on database.php and config.php were 666. Any ideas why this might be happening?

5

I would suggest checking your config.php file and see if any of those global template preferences are explicitly set in your configs. If you are using FocusLab master config, I would check config.master.php and your individual environment configs.

  • I agree. If any config variables are hard-coded in config.php or FocusLab Master Config, those will override any database-side changes you make. – kmgdev Mar 14 '13 at 23:13
  • Yep - that was it - someone hardcoded a custom directory for the templates. Oddly though - it was preventing me from changing "save template revisions". Might have removed some other logic in that file. Thanks for pointing me in the right direction. – mheavers Mar 15 '13 at 14:21
0

I suggest reuploading your Themes directory. It's possible something is missing or corrupted.

Also, look for JS errors in the console that might be causing an issue.

  • Thanks for the ideas. No JS errors, but I did end up reverting to an old version of config.php – mheavers Mar 15 '13 at 14:21

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.