I have a Low Variable with a Matrix field type. Inside one of the columns I have an Assets field type.

Seems to work on and off. I could load my template, image is displayed. I could refresh the template, I get a 0.

I've tried numerous template tags but I'm not confident its fixed.

{exp:low_variables:parse var="lv_sidebar_adblock_image"}
<li class="widget"><a href="{link}"><img src="{image:url}"/></a></li>
{/exp:low_variables:parse}

I've also tried this:

{exp:low_variables:parse var="lv_sidebar_adblock_image"}
<li class="widget"><a href="{link}"><img src="{image}"/></a></li>
{/exp:low_variables:parse}

'image' and 'link' are my Matrix column names. 'image' is the Assets field type.

Screenshot of my LV

  • Sean what version of EE, LV, Matrix, and Assets are you on? – Lisa Mar 20 '13 at 17:53
  • I'm running the latest version for all 3. – Sean Delaney Mar 22 '13 at 9:08
  • I've an update though - Since posting the question, this snippet seems to be holding it self together: code{exp:low_variables:parse var="lv_sidebar_adblock_image"} <li class="widget"><a href="{link}"><img src="{image:url}"/></a></li> {/exp:low_variables:parse}code – Sean Delaney Mar 22 '13 at 9:09
  • So this is working now, Sean? – Lisa Mar 22 '13 at 17:57
  • Yes, thanks Lisa. – Sean Delaney Mar 25 '13 at 9:38
up vote 0 down vote accepted
{exp:low_variables:parse var="lv_sidebar_adblock_image"}
<li class="widget"><a href="{link}"><img src="{image:url}"/></a></li>
{/exp:low_variables:parse}

Your Answer

By clicking "Post Your Answer", you acknowledge that you have read our updated terms of service, privacy policy and cookie policy, and that your continued use of the website is subject to these policies.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.