0

I am trying to install a local copy of my database on Mamp. But I am getting the following error in the exp_assets_folders table:

#1062 - Duplicate entry 'ee-0-' for key 'unq_source_type__source_id__full_path'

I saw another post with a similar problem but the answer says this was sorted in version 2.0.2. I am using Assets version 2.0.5. I am not using master config.

Thanks

9
  • What, exactly, are you doing when you run up against that error? Is that a full DB import? Using what software?
    – Lisa
    Mar 26 '13 at 16:30
  • Hi Lisa I'm trying do do a Full DB import into MAMP.
    – user579984
    Mar 27 '13 at 11:25
  • What software are you using when you import the .sql file? And is this into an otherwise blank database? Or is there data in there already?
    – Lisa
    Mar 27 '13 at 16:53
  • phpmyadmin yes its a blank database
    – user579984
    Mar 27 '13 at 17:16
  • Is it possible to get a copy of the database? If so, please email it to support@pixelandtonic.com. If it's very large (> 10meg) then please put it on something like Dropbox and send us a link to download. :)
    – Lisa
    Mar 27 '13 at 17:34
0

Looks like it was an issue with the Backup proish DB. Thanks for your help

1
  • I've just run into this problem myself. Using Backup Pro to restore a database, all my asset references to folders that are specified in a Focus Lab Config setup get lost...gone...#headdesk. How did you get around this? Jul 29 '13 at 5:47

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.