Questions tagged [bug]

An error, flaw, mistake, failure, or fault in a software/code.

Filter by
Sorted by
Tagged with
0
votes
0answers
11 views

EE-2.9.3 >> File Upload Bug

I've recently come accross an issue where, if i try to upload a file that has a period in it's name... John.Doe.jpg for example. EE kind of bugs out and it thinks the file already exists and creates ...
0
votes
0answers
12 views

Cannot Create New Fields

EE 5.1.1 Attempting to create a new text input field in the Home Page group and everytime I save I get the error below. When I go back to the control panel the field is there but not in the group I ...
0
votes
2answers
32 views

Publish Layout - randomly reorders fields EE 5.2.2

I updated an EE 2.10 site to EE 5.2.2 a couple of weeks ago. Today the client requested some new fields be added to a channel. I added them and went to move them into the correct position in the ...
0
votes
1answer
32 views

Uploading new file changes all uploaded files to new file for entire entry

My site (3.4.0) has 2 separate channels with this issue, the only channels with multiple File fields right now. When creating a new entry in either channel, the last file I upload in any File field ...
0
votes
1answer
59 views

Bug when using conditional on Assets field value, followed by regular Grid tag

I am using EE 2.10.1, with Assets 2.6. I'm getting a very strange bug in my template. I have an assets image field, and a grid field that contains an Assets column. A PHP Error was encountered ...
4
votes
1answer
655 views

Call to undefined method EE_Javascript::generate_json()

I'm currently running ExpressionEngine v2.10.1. Two plugins currently throw the same error. Seems like something has been depreciated / is broken. The two plugins are: Campaigner 4.5.0 Charge 1.9.2 ...
0
votes
1answer
87 views

Channel Images in Wygwam, images dissapear

So, the Channel Images input for Wygwam works fine. We can add an image to the wygwam field, save it, and voila. When we edit the entry though, click the wygwam to edit, the images disappear. Not ...
1
vote
0answers
75 views

Channel Entries API title issue

I'm using Expression Engine's Channel Entries API and am having an issue with it. User can add credits to their name. The storing of these credits work fine. If they choose to update their profile ...
0
votes
1answer
153 views

Uncaught TypeError: $.ee_filemanager.toggle_all is not a function

I encountered this bug in a clean install of EE2.9.3, using MSM. I commented out the $.ee_filemanager.toggle_all in 'themes/compressed/cp/files/file_manager_home.js'. Is this a bug? Or something I ...
0
votes
1answer
48 views

Structure entries bug

I am using Structure Entries and trying to use hide from nav. This works well when I'm trying to hide an entry on ground level, but when I'm trying to hide a sub item the whole menu collapses. I'm not ...
1
vote
1answer
234 views

search:field_name parameter combined numeric matching doesn't work

I want to use the numeric matching possibility of EE with 2 conditions to only show entries that are in a certain range of values. I tried these two but none of them works (it just shows nothing) : ...
0
votes
1answer
60 views

The default field selection in a Content Elements variable in Low Variables keeps self-replicating

(EE 2.9.2, Low Vars 2.5.0, and Content Elements 1.7.0) I've created a variable in Low Vars (LV) and made it a Content Elements (CE) type. By default (and understandably yet still annoyingly, I might ...
0
votes
0answers
16 views

Would upgrading the CMS solve the issue of JavaScript bug that prevents editing text?

I have an ExpressionEngine website that has a bug in a JavaScript file that prevents text from being updated. The bug manifests as text quickly erasing before it can be edited. I discovered that I ...
1
vote
2answers
570 views

Error when using Grid field: You are not authorized to perform this action

Getting this error when attempting to use the Grid field: You are not authorized to perform this action Once I switch to another field type, error goes away...
0
votes
0answers
19 views

Anytime I submit changes in EECMS I get DB result printout

Anytime I make a change within the eecms admin, I get DB table readouts instead of the ol' green light. I deleted my DB in the event that it became corrupted during the install. Downloaded a fresh ...
0
votes
1answer
310 views

Radio Button field not outputting anything

I am having a very odd issue. This is on EE 2.8.1. I created a channel and within that channel I have a radio button field with the values of Yes or No. I can create entries and check the correct ...
1
vote
1answer
682 views

Error Number: 1052 Column 'site_id' in where clause is ambiguous

We are getting the above error on an intranet that is running the following code: {exp:file:entries category_group="2" category="<?= $cat; ?>"} <tr> <td class="date">{...
1
vote
1answer
76 views

Krea Content Elements loses content when there's a validation error

We're using Krea Content Elements (http://www.krea.com/content-elements) on a new site and have discovered that if a standard EE validation issue fires, (i.e. a required field missing content) that on ...
1
vote
0answers
394 views

File Upload Filename Issues

I think I’ve found a possible bug when uploading files via a template form (both channel and Freeform Pro forms). When a file is uploaded with the same name as an existing file a number is appended ...
2
votes
0answers
87 views

Cartthrob multi-region/multi-class tax being incorrectly calculated

I've got a weird problem regarding the application of tax when checking out on a Cartthrob site. The site sells Books and DVDs. Books are zero-rated and so don't have any tax applied. DVDs are ...
1
vote
3answers
78 views

Are there any ongoing costs for cartthrob & what upgrades do you get?

This is more of a sales question about CartThrob, but as we're unable to get through to their offices at the moment I thought I'd ask here. Basically we want to know if after a year or so we'll get ...
2
votes
1answer
214 views

Profile:Edit Logout link not working

I just updated to the latest EE, CT and P:E on sunday. Everything's working great so far but I found to have one problem: the logout link for logged in users doesn't work. The code: {if logged_in} ...
0
votes
0answers
25 views

Assets {if caption} breaks if caption has " or ' in it

I'm thinking this is a bug and just needs some addslashes to it. Anyone else run across this problem? I've tried: {if caption} {if '{caption}'} {if "{caption}"} {if '{caption}' != ''} Even used it ...
1
vote
0answers
81 views

Bug in RTE image placement?

I've posted this issue to the Ellis Lab Forums, but thought I'd also post it here in case it helps. As best as I can tell, images placed using the Rich Text Editor's 'image' button do not properly ...
0
votes
1answer
93 views

Why do only certain templates show “No file exists” on Synchronize Templates page?

When I view the Synchronize Templates page, some of my templates consistently show "No file exists" instead of the file edit date. While reviewing permissions, I discovered the files do indeed exist. ...
1
vote
1answer
145 views

MX Notify Control not sending to more than 1 email address

Using the latest EE 2.7.3 and MX Notify 2.4.6 (tested on a fresh install), setting up a notification for anything, eg. a new entry posted, and notifying a user group or mailing list (or combination) ...
3
votes
0answers
94 views

After upgrade, Matrix won't save image references [closed]

Just upgraded to Matrix 2.5.9 on an EE 2.5.3 site, and I'm experiencing a problem with images columns in Matrix rows: I create a new entry I add a Matrix row with text in one column, and an image in ...
0
votes
1answer
45 views

Restoring publish layouts after fixing the disappearing fields bug

So I had a post here. I got the answer I needed and applied the fix, but I can't fix the existing fields from prior entries. Does anyone have a fix for this?
0
votes
1answer
553 views

Problem with Assets in Grid “Undefined index: grid_row_id; Filename: assets/ft.assets.php; Line Number: 1310”

EE 2.7.1 and Assets 2.2.1 I have a Grid fieldtype (static-images) with an Assets column named image and a few native text field & dropdown columns. When I have at least one row in the Grid, I get ...
1
vote
0answers
90 views

Interesting Playa bug requiring two closing tags of nested exp:playa:children tag pair

{exp:channel:entries} {exp:playa:children var_prefix="parent"} {parent:exp:playa:children var_prefix="child"} {/parent:exp:playa:children} {/parent:exp:playa:children} ...
0
votes
1answer
133 views

Synchronize Templates - I've deleted templates, but they're still listed under the “Design” menu

I have EE configured to save my templates as files. I had several different template groups that I deleted via FTP. I clicked on "Synchronize Templates" and ticked all the boxes, and hit submit. I no ...
3
votes
1answer
195 views

Low Variables with Matrix and Assets

We've setup LV with a Matrix field, inside of which is an Assets field. When we submit the changes, these are written to the DB but when the page reloads, the Asset field is blank. It appears this ...
2
votes
2answers
141 views

Object of class EE_Session could not be converted to string in DevDemons forms

I've installed the latest version of DevDemons Forms(3.3.5) When I navigate to the index page of the Control Panel I'll get the following error. A PHP Error was encountered Severity: 4096 ...
0
votes
1answer
226 views

exp:entries search parameter not working when disable=“custom_fields”

I am trying to create a Google sitemap. On some of my channels I need to only output URLs that match a certain criteria based on custom fields. If I use the search parameter it works fine... except if ...
0
votes
1answer
291 views

Assets 2.1.2 not showing files on front-end

I'm doing some local dev with Assets 2.1.2 and trying to get it to output a folders and file structure. However, I can get the folders to display but no files. Even the tags that are meant to output ...
1
vote
1answer
123 views

Assets 2.05 + Wygwam 2.7 - Paths Broken

Relinked a bunch of Assets in Wygwam fields to take of advantage of the dynamic link to the Asset. Moved the Assets from a local file upload source to and S3 source. As a result, assets paths now look ...
0
votes
2answers
296 views

Unable to load the requested file: content/_assets/glossary_items.php after upgrade

Just upgraded a site from 1.6.6 to 2.5.5 and when I went to edit an entry or publish a new entry I got Unable to load the requested file: content/_assets/glossary_items.php From initial digging on ...
5
votes
1answer
68 views

Why are my entry dates displaying incorrectly in Safari?

I'm not sure what could be causing this. Dates are displaying incorrectly in Safari on my site. They are displaying as 1 day before the actual date that is set in the CP. I've never seen this and ...
4
votes
1answer
95 views

Moving member to a different group changes group permissions: Is this a bug?

I just created a new EE member group, then moved a member from group 2 into the new group, and suddenly the permissions for group 2 - the old group - have been changed. That group is no longer allowed ...
3
votes
1answer
273 views

Unable to post or update entries after modifying custom field type?

I have added a custom field to my channel field group and selected the "P&T Dropdown" type but whenever I attempt to submit content the edit page just reloads and the database does not get updated....