Questions tagged [charge]

The tag has no usage guidance.

8 questions with no upvoted or accepted answers
Filter by
Sorted by
Tagged with
1
vote
0answers
47 views

Using 100% Off Coupon Codes with Charge

I'm trying to implement a 100% off coupon code with Charge, but every time I submit the form I get an error. The error reads: Fatal error: Call to a member function addError() on a non-object in /...
1
vote
0answers
52 views

Annual recurring payment setup with Charge add-on?

I am trying to setup an annual subscription with the Charge add-on, however I am experiencing unexpected results when allowing customers to cancel before it takes the next recurring payment. What is ...
1
vote
0answers
60 views

Charge: Stripe Object details does not work

I've been testing against Stripe Object details with Charge as per what is said in their documents. Charge:info tag returns only {stripe_description}, but not these: {stripe_customer} or {...
1
vote
1answer
156 views

Charge wont show Card Holders name on success page, ideas why?

I simplified the form what Im using with Charge atm. to point out with what I have issues. I have this form: {exp:charge:form form_class="form-horizontal" form_id="...
0
votes
1answer
73 views

Set action dynamically in Charge subscription form

When using Charge to handle subscriptions is it possible to set the Charge Action (not the HTML form action parameter) dynamically based on which subscription option has been chosen in the form? For ...
0
votes
1answer
421 views

How to add taxes and cardholder name to Charge?

Im trying to setup Subscription using Charge. But in test mode i havent yet found a way how I can include taxes and cardholders name to actual form and receipt. I tried to look at addon dokumentation ...
0
votes
0answers
167 views

PHP Error “Undefined Index” After Successful Charge Transaction

Ran into PHP errors when running a test transaction using Charge on my local setup. Everything worked fine, technically speaking: the test transaction went through on Stripe; the member was moved to ...
0
votes
3answers
10k views

Too many redirects when forcing https on a template group

I'm having some trouble with forcing https on a given template group. If I use the following, I get the "too many redirects" error. If I comment out my "force SSL" conditions, everything else works ...