Questions tagged [expresso-toolbar]

The tag has no usage guidance.

Filter by
Sorted by
Tagged with
0
votes
1answer
367 views

Adding class to iFrame parent container in Expresso isn't working

I have the Expresso field-type plugin and I'm using the Embed Media button to add iFrames to the page. I've been trying to add a class to the parent div container however I just can't seem to get it ...
3
votes
1answer
35 views

Moved to new server - Expresso editor - denied file access?

I've just moved an EE v2.7.2 site to a new server, following the EE-docs thoroughly. Verified all paths and file/folder permissions. Everything works well until i try to edit or publish an entry, ...
1
vote
1answer
60 views

Strange text with Wygwam

I update a site to EE2.7.2 and Wygwam to 3.2.1. When I copy text form Open Office and paste it as plain text in Wygwam I always get this "extra" text at the top: Version:1.0 StartHTML:0000000167 ...
1
vote
2answers
376 views

Problem with Expresso or Rich Text fields inside a Matrix inside a Low Variable

I have a Low Variable that is set as a Matrix field. Inside of my Matrix, I have a field set as an Expresso field. When I view the edit variable screen, the Expresso toolbar doesn't show up -- the ...
2
votes
2answers
162 views

Where Can I Adjust CSS for this Menu Option?

I'm using Expresso by Put Your Lights On. The issue we are having is demonstrated in the image below. When a pop-up window is generated to add links, images, etc. The entered text is partially cut off,...