Skip to main content
Share Your Experience: Take the 2024 Developer Survey

Questions tagged [pixelandtonic]

Pixel & Tonic provide some of the worlds most popular ExpressionEngine Add-ons.

Filter by
Sorted by
Tagged with
1 vote
1 answer
275 views

Bring Matrix Data Editing to the Front-End using Channel Form

I am trying to create a form - FRONT END USER (channel form tag) - that uses a wizard (which is working) and in one panel it allows the user to fill in fields then duplicate the fieldset to add ...
0 votes
1 answer
266 views

Assets - Strict Standards Error

I have a error on the back-end of my clients site relating with assets which I urgently need to resolve somehow. It is using Assets 2.4 and EE 2.7.1 Strict Standards: Static function ...
0 votes
2 answers
195 views

Assets field inside grid inside fluid

I’m having an issue where I'm using Assets (EEharbor) inside a EE Grid, inside an EE Fluid field. I think I have the tags correctly set up, it’s outputting the correct number of results (files) from ...
0 votes
2 answers
187 views

Playa within a Grid field

I've just installed Playa 4.5 to try and get around an edge case I'm having with searching and EE's native relationship fields. I basically need to have a single relationship dropdown in a grid field (...
0 votes
1 answer
198 views

PHP errors after upgrading Playa and EE, error number 1054

We migrated our site to a new server and upgraded from EE 2.5.2 to 2.9. Playa and other add-ons were already installed on the site when I inherited it. I updated Playa according to their instructions ...
4 votes
1 answer
211 views

Playa data not displaying

I have recently come across an issue on a site I'm working on. The problem is that a Playa field doesn't seem to be displaying a related entry title. Normally I have no issue whatsoever with Playa ...
1 vote
2 answers
59 views

How can I add an ampersand (or similar) following all but the final entry in a Matrix loop?

I have a series of entries coming from a Matrix field on a page. If there is more than one entry I would like a "+" to follow each entry, except for the final entry. I've tried using backspace, but ...
2 votes
2 answers
135 views

Playa broken in MySQL > 5.7.4

Since v5.7.5 MySQL returns errors for certain badly formed SQL statements. As such Playa v4.5.2 will throw errors.
3 votes
3 answers
278 views

When trying to update indexes a get a JS error and it never finished

I go into the Assets add-on, then to "Update Indexes," select my image group and hit the "Update Indexes" button and get an immediate JS error: Uncaught SyntaxError: Unexpected token < assets.min....
7 votes
1 answer
841 views

Assets errors with MySQL 5.7.X

I've started having issues with old EE sites on my development machine now that I'm running newer versions of PHP and MySQL. I've been able to sort most of these out except for the following MySQL ...
0 votes
1 answer
43 views

Wygwam - Applying style to Unordered List

How can I apply a style in Wygwam editor so that the following code <ul> <li>Here's bullet point number one</li> </ul> Changes to this <ul data-bullet="ti-arrow-...
0 votes
3 answers
165 views

Add an ID to radio button within Channel Form

I need to add an ID attribute to a PT Checkbox within Channel Form so I can target it with JS. Any idea how I can do this? The standard usage for Channel Form is '{field:my_radio_button}' which ...
0 votes
1 answer
53 views

Force cache update Wygwam / Change timestamp

I was finally able to update Wygwam to the latest version (3.3.3). One user has contacted me to tell me he only saw gray fields instead of the normal Wygwam fields. I told him to empty his brower's ...
0 votes
1 answer
117 views

Field Pack List in a Channel Form

Using a Field Pack List fieldtype in a channel form fails due to the need to hit enter to add a new line per list item. How does one prevent the entire form from submitting when a user hits enter?
1 vote
2 answers
87 views

Playa not playing with Zurb Foundation css

I'm getting a conflict when using Playa with Zurb Foundation. I have the playa field in a exp:channel:form tag and it works fine in the current site, which doesn't use foundation, but in the ...
0 votes
1 answer
107 views

P&T Field Pack 2.1.1 on EE2.8.1: error on specific Checkbox field only

I've read P&T Field Pack 2.1.1 on EE2.8.1 Installation Errors Notice and warnings so I'm aware of that. What I have is several Field Pack Checkbox fields across more than one site in an MSM ...
0 votes
1 answer
105 views

Can Assets rename files on upload?

I have client who is uploading files with lots of naming issues; Spaces, dots, parenthesis, and other characters in the filenames. Is it possible to strip out the special characters, automatically, ...
0 votes
1 answer
68 views

P&T Fieldpack:Checkbox - Spitting out if conditional instead of parsing it

I am running into a problem with the fieldpack checkbox on a site I am developing. I am using the following code inside an {exp:channel:entries} loop, but the first two entries is echoing out the if ...
0 votes
1 answer
116 views

Import data into EE database in a module - matrix error

I am importing data from another site via a module i am building. The channel I am importing to has a matrix field. I am doing this like so: ee()->load->library('api'); ee()->api-&...
1 vote
2 answers
65 views

Limit S3 Upload Size in P&T Assets?

I'm having a problem where my client keeps uploading 6MB 300PPI images and crashes the server when CE Image tries to process them. So I figured I could just go into Assets and limit the upload size ...
1 vote
1 answer
61 views

Matrix display_cell() encoding entities when returning json string

I've come across an issue where I've got a celltype which contains array data stored as a JSON string. When I json_encode the array and return it on save_cell(), display_cell() then returns the JSON ...
0 votes
1 answer
75 views

Weird URLs for images from Assets

I'm troubleshooting a problem with an older, rarely updated site, so I'm not sure how recently this issue cropped up, though I'm fairly certain it worked when I handed it off. We have a Low Variable ...
0 votes
2 answers
81 views

Assets (P&T) No thumbnail for Admin group

My admins can upload images to Assets field. They even see the thumbnail before saving. After saving though, the thumbnail does not display. This is a site-wide issue. I have updated the index. It ...
2 votes
1 answer
105 views

Selective parsing of matrix rows

I am using matrix to pull instagram photos using the pic puller plugin. Sometimes, the picture is not available. I am able to skip these by using an if conditional in the pic puller loop. however an ...
0 votes
1 answer
108 views

P&T Asset and Google Cloud Storage

I've created a Google Cloud Storage Bucket and enabled what I believe to be the right place for the Secret and Access ID - however, I'm getting the following error whenever I try to save and the ...
0 votes
1 answer
56 views

Help! Unable to save Assets entries in Grid

Unable to save Assets entries in GridI'm using Assets 2.6 on EE 2.10.2 running with Publisher 1.6.8 I'm able to define Assets fields within Grid fields. The resulting Asset Fields work insofar as ...
1 vote
1 answer
52 views

Display only unique values from a Matrix column

Am trying to display only unique values from a matrix column Is it possible with using the Query module?
0 votes
0 answers
57 views

Matrix 2.6.1 not working with EE revisions

We have an older version of EE (2.5.1) and Matrix was not saving standard EE revisions of an entry. The field was upgraded to the latest (2.6.1), but it's still not saving any revised data. This is ...
2 votes
2 answers
254 views

Assets in Grid In Low Variables - multiple files

EE 2.10.1 Lv 2.6.1 Assets 2.6 I've got a Low Variables grid with a once cell Assets and in the assets you can upload multiple images. Using this thread I was able to successfully display a single ...
0 votes
1 answer
164 views

Assets for ExpressionEngine 3.x

Will Assets be updated to work with EE 3.x? We're developing a website for a client that will be load balanced and using S3 for files and would like to use Assets for the S3 integration, however, the ...
0 votes
1 answer
165 views

WYGWAM 4 is throwing PHP and Fatal errors on 2.10.3

Today I updated an old site from 2.2.1 to 2.10.3. I attempted to update some Add-Ons but ran into an issue with Wygwam. I downloaded Wygwam 4 from Devotee. Follow the update instructions but ran into ...
1 vote
2 answers
47 views

How do I link 2 css files in 1 wygwam entry? is that possible?

I'm using wygwam as a page building field and have a webpage built on dreamweaver attached to 2 css which are the main css and overlay tab panel css. I saw Wygwam Template links from p&t which I ...
0 votes
2 answers
68 views

Update WYGWAM's CKEditor manually

After the Safari-7.1-Update the CKEditor does no more work properly. There is a fix: CKEditor 4.4.5 with Safari 7.1 Fix Released Which packet do I have to download (Basic, Standard, Full) and where ...
0 votes
1 answer
430 views

Channel Form: Why is Wygwam/CKFinder disabling the file browser for security reasons?

EE 2.9.2 - WYGWAM 3.3.3 In a Channel Form, I am getting the error... "The file browser is disabled for security reasons. Please contact your system administrator and check the CKFinder ...
0 votes
2 answers
670 views

How to see if a checkbox is selected?

I'm using P&T Fieldpack (2.1.1), EE 2.9.2 and Matrix 2.6. I have a column in my Matrix field that has 2 checkboxes: "text" and "picture". If only the "text" checkbox is checked then this works to ...
1 vote
1 answer
84 views

Missing thumbnails in Assets

Images were working in EE's native File Manager, but were blank in Assets. I checked all the usual suspects, reindexed them with native EE File Manager and Assets, but the problem persisted. Andris at ...
0 votes
0 answers
36 views

WYGWAM. window size click with no scroll

I am using WYGWAM 3.3.3 and EE 2.9.3 I have my WYGWAM set to 400pixels resizable. When I have a long entry when the edit page loads there is a scroll bar in the WYGWAM editor, but as soon as I click ...
3 votes
0 answers
52 views

Unable to delete only existing row in Matrix field with required columns in Channel Form

I'm using a channel form with inline errors containing matrix fields in EE 2.10.1 with Matrix 2.6.1 The matrix fields are set to have no rows initially & they have some required columns, but the ...
0 votes
2 answers
235 views

Wygwam / ckeditor errors on upgrade

I upgraded Wygwam 2.7.0 to 3.3.3. I run module update and I cleared my browser's cache. I am getting the next errors: Uncaught SyntaxError: Unexpected token ILLEGAL (ckeditor.js) config.js:10 ...
2 votes
1 answer
116 views

Content Elements and P&T Fieldpack List Problem

Trying to use the P&T List from the Fieldpack within Content Elements and the values do not seem to parse. Example code: {exp:channel:entries channel="page" ...} {!-- Content Elements Field --}...
0 votes
0 answers
74 views

Some Assets images missing from matrix fields after upgrade

Upgraded from 2.5.2 to 2.10.1 and now some of the Assets stored images are missing from Matrix fields in some entries (The rows are blank with just a caption left behind and the 'Add file' button. I ...
0 votes
1 answer
62 views

DB Error after Playa upgrade in EE2.10

I had an error after upgrading and fixed is as suggested in right here. In this thread, the issue seems fixed, but for me, not just yet. Now I've got a similar, but not the same, error: Error Number:...
2 votes
1 answer
179 views

Assets: Cannot upload file using "simple file input" method

I have an assets field called "member_thumbnail" on my "members" channel (created by zoo visitor). When I make a channel:form edit form or the equivalent edit form from zoo visitor, I am able to ...
1 vote
1 answer
157 views

Assets and Low Variables not compatible?

When I add an assets field to a Low Variable, it reports that it's added it correctly, however I then get a fatal error whenever I try to load the LV dashboard: Unable to load the requested file: ...
0 votes
1 answer
86 views

Wygwam not loading

Updated EE v2.10.1 and using Wygwam v3.3.3 I have it set to initialize on click, and can see the field and all the content correctly. Clicking on the field makes it completely disappear. Doesn't ...
0 votes
0 answers
54 views

Assets - Channel Form - Renaming files upon upload throwing error

I am using an Assets field for a single file upload to Amazon S3 in a Channel Form, with the simple form input code: <input type="file" name="comment_attachment"> <input type="hidden" name="...
0 votes
2 answers
56 views

How to make Assets ignore html files

I'd like to make Assets ignore html files that appear in my file upload directories. I've looked through the Assets docs, and can see that there's a config override that seems to allow this named ...
1 vote
6 answers
479 views

Are the following addons compitable with EE 2.8.1

Going to upgrade a site from EE 2.5.3 to 2.8.1 Are following addons compatible with EE 2.8.1? Assets Cartthrob Cartthrob Order Manager Channel Images Wygwam Playa Matrix Simple S3 Uploader CE ...
0 votes
1 answer
89 views

Using Low Variables & P&T Pill in a Conditional

Having a bit of a weird problem happening with P&T pill field inside Low Variables. When I used this code: {if "{lv_metasocial_meta_title_display}" == "title_site_name"} | {lv_general_site_name}{...
1 vote
0 answers
66 views

Customizing Wygwam & CKEditor to prefill width & height attributes

For the latest version of Wygwam, is there a way to: When an image is added, prevent the image dialog from automatically filling the width/height of the chosen image's dimensions Instead, prefill ...

1
2 3 4 5 6