Skip to main content

Questions tagged [pixelandtonic]

Pixel & Tonic provide some of the worlds most popular ExpressionEngine Add-ons.

Filter by
Sorted by
Tagged with
1 vote
2 answers
288 views

P&T Field Pack and Matrix with EE version 2.8.1 errors

I upgraded a site to EE 2.8.1 and updated to the latest Field Pack and noticed the EE Control Panel really buggy and slow and have found errors in the log files from the server: PHP Fatal error: ...
1 vote
1 answer
29 views

matrix - no rows exist please add one

Is is possible to change this message so it is more user friendly? I would like to do it per-field rather than globally.
0 votes
1 answer
30 views

Updated Version Wygwam for EE 1

I'm working on a site on EE 1, and need to update an old (2.0.4) version to a newer version, b/c theres some problem in IE. Is there anyway I can access EE 1 versions of Wygwam?
2 votes
3 answers
1k views

CkEditor in Wygwam strips out <i> tags used in Font Awesome

When using Wygwam and trying to use an empty <i> tag like Font Awesome requires the tags get stripped every time a user goes back in to edit the entry. A temporary fix is to do something like &...
0 votes
1 answer
90 views

Assets: Wrong Thumbnail After DB Migration

I dumped my production DB and imported it into my DEV environment, but Assets is showing the wrong thumbnails for S3 images. The full images are correct (they display correctly in the templates), it's ...
0 votes
1 answer
105 views

expressionengine wygwam content (links) break when included in form field

using the EE "email to friend" form, I need to include the contents of a WYGWAM field in a hidden form field. here's what that looks like: <input type="hidden" name="message[]" value="{title}{...
2 votes
1 answer
558 views

Wygwam problem with Assets as file browser

Running EE 2.1.1 Wygwam 2.7.1 and Assets 2.1.3 In Wygwam modal settings, I select Assets as the File Browser and hit save. Go into a Editor Configuration and the Upload Directory does not have a ...
1 vote
1 answer
70 views

Default Matrix Rows Showing In Channel Form

Is there any way to use Matrix on the front end via a channel form and have 4 rows pre-populated for new entries. Basically, we want to have a 'milestone' date area with one column with the milestone ...
1 vote
1 answer
245 views

matrix date field output

I'm having some trouble getting a matrix field to output a date cell correctly. I am running EE 2.5.2, Matrix 2.4.1. When I put the following code into my template: {legislator_labi_score limit="1"...
1 vote
1 answer
54 views

Pixel and Tonic Assets add-on -- Workarounds for Assets File Chooser Not Allowing a Directory to be Selected?

See subject. Wondering if anyone has needed the ability to select an Assets directory (e.g. on Rackspace) for a channel field? Some ideas: Method (1) (ugly): use the supplied Assets file chooser for ...
3 votes
3 answers
645 views

Upload field has disappeared in WYGWAM

My client has alerted me that some time in the last 2-3 months, they've lost the ability to upload files directly through WYGWAM. I've updated WYGWAM to its most recent version, and disabled any ...
2 votes
0 answers
26 views

Field pack pixel and tonic strange php error [duplicate]

This is when I am creating a fieldpack download channel field. Message: Array to string conversion Filename: fieldpack/ft.fieldpack_pill.php
0 votes
1 answer
60 views

After updating EE from 1.6.8 to 2.7.3 Playa won't update the exp_playa_relationships table

I've successfully updated ExpressionEngine to 2.7.3 but after I try to install the updated version of Playa (4.4.5) I continually get this error: Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds ...
1 vote
1 answer
113 views

No Update indexes option in Assets

I have a member group called Admin and it's not seeing the menu options of Update Indexes, External Sources or Settings. Admin screenshot at the top, SuperAdmin below They have access to the Add-Ons, ...
1 vote
2 answers
190 views

Playa - Next / Previous Sibling

Is there a way in Playa, or by hacking Playa, to select the previous or next sibling to the current entry? I can't find anything in the docs. Ideally, something like this (assuming we use the ...
0 votes
1 answer
330 views

Assets, thumbnails not showing up and can't post new images

Just noticed the Thumbnails of previously published posts in the Assets modal window are not showing up anymore and I can't upload images either in new Post. They worked fine before. Using Assets 2....
1 vote
2 answers
50 views

Wygwam - adding link cannot close window

EE 2.7.3 WYGWAM 3.2.2 When using Internet Explorer I try to add a link using WYGWAM and after I enter the URL i click OK and the pop up window will not close. Is there a fix for this?
8 votes
3 answers
1k views

Wygwam - automatically wrap media embed with custom html

I'm using Wygwam on a site, and I'm allowing content administrators to embed media (specifically, videos) within the main, body copy/content area. Is there a way to automatically wrap the embedded ...
1 vote
1 answer
151 views

Pixel & Tonic compatibility with EE 2.8

Will Pixel & Tonic modules be upgraded to be compatible with EE 2.8.0? I have noticed several posts in the last week about errors with Playa, Wygwam, Matrix, etc. and I have many sites that are ...
1 vote
0 answers
49 views

Can't make keyword delimiters work in Assets Files tag

Using P&T Assets, assuming I have two files in my Assets folder (folder_id="2"), one having the keyword "tinman" associated with it, the other with "scarecrow", shouldn't this template code return ...
1 vote
1 answer
67 views

Synchronize Assets with AWS

I'm currently using EE 2.7.3 and Assets 2.2.2 with AWS (Amazon Web Services), which works beautifully, however when I removed a few files off AWS, the files are still visible after weeks on my EE ...
1 vote
0 answers
34 views

EE Entry will not save when Playa relationship is searched for relationship

The most bizarre thing has just started: When either creating or updating an entry with a playa field and I use the built-in playa search for the relationship, the EE entry will not save (returns to ...
4 votes
2 answers
342 views

Cause of Massive Performance Issues after EE Upgrade 2.5.2 to 2.7.2?

Newest Edit - 27 Feb 2014 - In case some poor soul with the same issue stumbles on this thread, I did not find a solution and ended up removing Matrix and replacing it with Grid. My company would ...
0 votes
1 answer
113 views

Wygwam error after upgrade

I've upgraded a site to EE 2.7.3 and upgraded Wygwam to 3.2.2 , but now when I try and edit or publish a new entry, I get the error below: Fatal error: Call to undefined method Wygwam_helper::...
1 vote
1 answer
187 views

Pixel & Tonic Field Pack 2.x :all_options and outputting when a checkbox is not selected

I have a template on a site being updated from EE 2.5.5 to EE 2.7.3 and during the update I've upgraded to the latest Field Pack 2.1.1. My template includes use of a Field Pack - Checkboxes field and ...
2 votes
0 answers
78 views

PT Field Type Checkboxes falling over when using {switch} in pairtag

I'm currently using PT Field Type Checkboxes to echo out an entries list, which is working fine. However when I combine this with the {switch=""} tag. This is blowing up and white screening the entire ...
9 votes
4 answers
2k views

2.7 Update Error with PT Fieldtype

Just upgraded from 2.5.5 to 2.7 Not a smooth upgrade as it whitescreened - when I turned errors on it gave me this: Fatal error: Class PT_Fieldtype contains 1 abstract method and must therefore be ...
2 votes
1 answer
314 views

jQuery LazyLoad for Assets images

I have an EE site that is using Assets to display large images (1080px wide) that stack vertically. I would love to use this LazyLoad jQuery script, however it is required to change the "src=" in the ...
1 vote
1 answer
578 views

Display image gallery on clicking separate image using Matrix

I've recently come across a bit of an issue that's got me stumped, here goes. I have a Matrix field called {images} with the following fields within it; project_image (Assets fieldtype) ...
0 votes
1 answer
279 views

Assets Channel Form errors

Heyo, I've got an Assets field in a Matrix. I can upload to S3 and Local upload directories while in the CP. When I try to upload to either S3 or local directories in my Channel Form page, I get the ...
2 votes
1 answer
231 views

Add "shortcode" drop down to WYGWAM

Looking to build a Wordpress inspired "shortcode" for my EE editors to insert stylized content since they can't design their way out of paper bag. I'd like to put these shortcodes into a dropdown on ...
0 votes
1 answer
277 views

What is the limit of Matrix? Getting redirected to 404 error on entry with large number of Matrix rows

The entry I'm having problems has a Matrix field with over 100 rows, on 8 columns of data (7 simple text fields, 1 dropdown with 2 options). When attempting to add just one more row and hitting the ...
2 votes
1 answer
76 views

Matrix sort parameter + Zoo Visitor not working as expected

I've followed the documentation outlined here: http://docs.pixelandtonic.com/matrix/templating/field.html Where my custom field is member_companyname and is assigned as a matrix fieldtype. {...
1 vote
1 answer
31 views

Wygwam error "Cannot redeclare class Wygwam" error after 2.7.2 upgrade

After upgrading to 2.7.2, I am getting an odd "Cannot redeclare class Wygwam" error in the control panel. This prevents entries from opening, and also accessing the Fieldtypes list. Any solution? ...
0 votes
2 answers
196 views

Assets images disappear after site move

The site in question has had its domain changed and files moved to a new spot on the server. The site loads, but all Assets image fields in entries have not retained their images. However, image ...
0 votes
1 answer
51 views

Bulk delete of images & folders in P&T Assets

I want to clear out all of the files and folders in Assets. We have been testing and am now ready to start using in anger. Is there a way to do this without deleting directly in the DB? Many thanks ...
3 votes
1 answer
73 views

Matrix: Is there a way to avoid gaps in my source code

Hopefully someone maybe able to help me with an issue I have recently discovered on a site I'm working on. The outset is that I'm bringing through report data from a matrix field onto the page. ...
7 votes
2 answers
301 views

Matrix is killing my load times - How can I speed it up

This just started happening with the latest updates. My product pages went from under a couple of seconds, to 12-16 seconds. All spikes below are from Matrix calls. click to see larger image I am ...
0 votes
0 answers
137 views

Assets thumbnails: The action you have requested is invalid

Thumbnails for Assets are not working for me in the admin cp, I just see the checkers background. When I try to directly access a url that's being requested for an image, I get the message "The action ...
3 votes
1 answer
88 views

playa:child_ids parameters are not working

we have a big issue with the following code: {event_related_media:child_ids limit="2" status="Archived" channel="video" show_expired="no" show_future_entries="no"} With the following code, I get all ...
2 votes
1 answer
298 views

Select distinct values from a matrix column

I've got a matrix column with 110 rows but only 11 values (each value in 11 times). Is there a way to query the distinct values in that column rather than returning all the results?
1 vote
3 answers
136 views

Can't achieve conditional within Playa using {count}

I'm trying to apply a class of odd or even based on the count within a playa field. My website is for a company with 13 branches & 15 products. Not all branches sell all products so I have created ...
3 votes
1 answer
627 views

CKfinder / CKeditor / Wygwam on a CMS in a subdomain

Due to high traffic, we had to spread our website over two servers and a load balancer on top. The master and slave servers are synced one way, from master to slave. We set a subdomain (cms.domain....
1 vote
1 answer
110 views

playa template tags being ignored

EE 2.7.2 Playa 4.4.5 I have two playa fields in my Recipes channel field group. One is called similar_recipes, which relates to other entries within the recipes (which happens to be the channel this ...
2 votes
1 answer
355 views

"Automatically turn URLs and email addresses into links" not working on Wygwam fields

I've got a channel using several kinds of fields (textarea, matrix, wygwam), and I need the "Automatically turn URLs and email addresses into links" functionality on the channel. I've set the option ...
2 votes
1 answer
102 views

P&T Switch throws an error with EE 2.7.2

I just upgraded to EE 2.7.2 and P&T Switch is throwing an error in the Developer Log. Everything still seems to work at the moment but it looks like P&T Switch needs to be updated: Deprecated ...
1 vote
2 answers
100 views

Get Matrix {field_row_count} when using the search parameter.

I have a Matrix field that I'm using the search parameter on. Within the output I need to grab the actual {row_count} associated with each row based on the order the row appears within the CP-based ...
1 vote
1 answer
259 views

How to test P&T's field pack checkbox, unchecked

I want to test for a single unchecked checkbox using P&T's field pack checkbox. Anyone know the syntax for this?
1 vote
1 answer
56 views

Field Pack not storing icon hex

I have a Field Pack Dropdown field for authors to select an icon. In the field settings I have the following options: &#x1F440; : View &#x1F4DD; : Compose &#x1F512; : Lock &#x1F513; : ...
1 vote
2 answers
176 views

Wygwam 3 no longer show table borders

Since updating to Wygwam 3, when you add a table it no longer shows table cell guides. So all you see is nothing. No way to see which cell you are in or even if a table was inserted at all. I ...