Stack Exchange Network

Stack Exchange network consists of 174 Q&A communities including Stack Overflow, the largest, most trusted online community for developers to learn, share their knowledge, and build their careers.

Visit Stack Exchange
Join us in building a kind, collaborative learning community via our updated Code of Conduct.

The tag has no usage guidance.

1
vote
1answer
29 views

Migrating ExpressionEngine 2.11 to version 4

I have an installation with ExpressionEngine v. 2.11 and need to move it to a new server so that will involve upgrading the installation to version 4 Where can I find some steps for migrating and any ...
0
votes
1answer
32 views

“URL Segment Support” configs on Apache mod-PHP 7.2 server

I'm moving a site from Nexcess to Google Cloud hosting, and it appears the server doesn't support URL segments by default. What do I need to have my web hosting do in order to enable this? They said ...
0
votes
1answer
18 views

Errors after migration of ee 2.9.3 to new host

I have imported the database and all website files to my inmotionhosting.com VPS hosting environment via FTP. I have followed steps #7 and #8 as seen in the migration guide: http://216.243.142.229/...
0
votes
1answer
46 views

Migrating from one server to another - linebreaks in HTML

I'm migrating an EE (2.10.1) installation from one server to another. The CP seems ok, but all of the templates show linebreaks as \n, effectively breaking the site. The SQL import / export appeared ...
0
votes
1answer
82 views

New Domain Name - Staging Server

My company is in the process of migrating a client's EE site from their old hosting company to ours. Prior to flipping the DNS switch and making everything live, we wanted to import the site to our ...
0
votes
1answer
34 views

Every page outputs only a page title

After migration to another server, all pages stop working. Now every pages displays only a "page title". Debug is set to 1, there is no PHP errors. I want to create a 2nd enviroment on the local ...
0
votes
0answers
127 views

How to fix broken images after server move

I have a really annoying issue with EE after moving it from one hosting server to another - I have broken images on a few pages. Images on other pages are fine. If I inspect the image element, I can ...
0
votes
1answer
80 views

WCOD in when loging in to Control Panel after moving servers

I'm out of ideas here, and posting this as a last resort hopping you can give me some ideas where the problem might lie. I moved servers recently, and I don't know whether this is a problem that ...
0
votes
0answers
53 views

Migrate EE install from enginehosting to acrustech and change domain name

My legacy site EE2.3 and mysql database for an expired domain name has been migrated from Enginehosting.com to Acrustech. I have the new login information for accessing control panel, database, and ...
1
vote
1answer
81 views

Channel Images - Call to undefined method stdClass

We did a migration of an EE website from a server to DigitalOcean. After we managed to change every route and everything, it seems that we can't upload images into channel images anymore. it gives ...
0
votes
1answer
33 views

'is a guest' message on home page

I have inherited a newly designed web site that was built with EE and we recently migrated to a Dedicated Virtual Server and upon moving the site, all of the pages are accessible and log in to EE ...
0
votes
1answer
34 views

Server Migration with MSM

I'm having a little trouble figuring out the best way to migrate an install of EE with MSM. I have 2 sites set up with MSM that are currently live. I need to switch to a new host but I obviously can'...
0
votes
0answers
42 views

Date set in an entry is outputting 4 hours behind the date set

One of the expressionengine sites I run is having a strange but that I suspect is something to with the recent server move we just did. In an entry the user can set a start/finish time of an event ...
0
votes
2answers
54 views

Migrated EE site shows correct page in URL but index page in browser window… ideas why?

I realise this is a an incredibly vague question, but asking just in case someone recognises symptoms and can suggest a possible cause that I can go investigate... [if you haven't worked out I'm new ...
0
votes
0answers
51 views

Blank Screen After Migration to New Server

I have just migrated my site to the live server and I have a blank screen for both the site and the control panel. I have added the dbtest.php file to my root and there is no error. I have turned on ...
1
vote
2answers
174 views

Moving site to a new server

Whats the deal to moving a site to a new server? I saved all of my templates as files. And I have datagrab so I can import the entries. I've also grabbed all the plugins. But do I have to recreate ...
3
votes
1answer
28 views

Moved to new server - Expresso editor - denied file access?

I've just moved an EE v2.7.2 site to a new server, following the EE-docs thoroughly. Verified all paths and file/folder permissions. Everything works well until i try to edit or publish an entry, ...
1
vote
2answers
53 views

moving site cannot see templates

So on my local server I can see my templates http://mylocalhost.com/site/aboutus I moved my site to another (staging server) and these templates have disappeared. Any ideas? I have updated the ...
0
votes
1answer
86 views

WSOD on index.php and system, no problem reaching phpinfo

I have migrated my EE 2.5.1 install to a new dev machine (actually just OS - Ubuntu 13.10 - reinstall from scratch) and cannot get past WSOD in home or system. I checked the instructions from the ...
0
votes
2answers
260 views

No images in Assets file manager and no Update Indexes option

Just got handed over ExpressionEngine from previous developer so we migrated it to our new server. There are no images in the frontend and backend admin panel. 777 permission were given to _assets, ...
0
votes
1answer
58 views

Some structure tags not working after server move

Recently moved our development site onto the live hosting and now a few crucial structure tags are not working. {structure:top:title} {structure:child_ids} {exp:structure:entries parent_id="{...
0
votes
2answers
265 views

Assets thumbs missing when moving EE to a new server

I've seen a few posts here around this issue but none are leading me to a solution. I'm using Assets with an S3 bucket and have moved EE to a new server. The front-end of the site loads right up just ...
1
vote
2answers
174 views

After moving EE to a new server front-end hangs and never loads

Moving EE between QA servers and experiencing an issue. The CP loads right up without issue. Can go straight to the home page as well (which is not managed with EE). However, when going to the blog ...
1
vote
0answers
149 views

Server Migration : New Lines in Playa Tag Pair Breaking Templates

I have an issue where the same template - specifically Playa tag pair - works on one server, but not on another. I just used the Plesk migration manager to move from a Media Temple DV 3.5 to DV 4. ...
3
votes
3answers
3k views

Move ExpressionEngine from development to live (same server)

I'm 95% of the way through a project just now and soon I am going to have to move EE from the 'development' folder to the 'live' folder. My questions before I do this are: Can I just copy all the EE ...
1
vote
1answer
289 views

Moved EE1.7.1 site to new server and can't log into CP

I want to upgrade my EE1.7.1 installation to EE2. My existing site has been in existence since the early days of pmachine and so has a lot of legacy plugins, etc including the image gallery, a ...
3
votes
5answers
1k views

Structure {page_url} variables still pointing to staging site after deploying to production

This question is also on StackOverflow. Sorry for repeating... I've just moved an ExpressionEngine (v.2.5.3) stage site to the production server. The site uses Structure and Publisher add-ons. ...
10
votes
9answers
2k views

White Screen of Death in CP After Login

I just migrated a site from the development server on MediaTemple (gs) to the production server on EngineHosting (shared). The front-end of the site displays fine (except some random images aren't ...