Questions tagged [wygwam]

WYGWAM is a custom fieldtype built by Pixel & Tonic which adds WYSIWYG editing capabilities to textarea fields using CKEditor.

Filter by
Sorted by
Tagged with
3
votes
1answer
461 views

How can I strip <p> tags from entry content, but only if it's wrapped around a <figure>?

On occasion a <figure> tag will make it through WYGWAM with a <p> wrapped around it which breaks my layout (and is incorrect formatting anyway). Can I remove just the <p> tags that ...
2
votes
1answer
185 views

EE code in WYGWAM being wrapped in a paragraph tag

I'm using MX-Jumper to replace EE style code in a WYGWAM field with images. The WYGWAM content will look something like this: {image_1} Climb leg rub face on everything give attitude nap all day for ...
2
votes
1answer
378 views

Wygwam 3.0.2 PHP Error in EE 2.5.5

On a number of EE 2.5.5 sites with Wygwam 3.0.2, I'm getting this PHP error: A PHP Error was encountered Severity: Notice Message: Undefined index: defer Filename: wygwam/ft.wygwam.php Line ...
2
votes
1answer
108 views

Assets is outputing strange file paths

When I link a file in a WYGWAM field, the link seems to be created correclty. If I look at the source of the HTML, the link is displayed as, <a href="/uploads/documents/campus_map.pdf">File</...
1
vote
2answers
214 views

How can I default to target="_blank" for Wygwam links

I would like to have target="_blank" selected as the default for new links in any Wygwam field. I've tried a variety of things using the CKEditor config file, but I haven't been able to get this ...
1
vote
1answer
75 views

Multi word url links bug in WYGWAM field

If I create a hyperlink from multiple words in a WYGWAM field it looks fine if I view the source code but when parsed in the browser it adds stuff to the link address causing it to fail. Example, I ...
0
votes
2answers
74 views

Spaces being inserted into paragraph text when using Wygwam

I'm using Wygwam and it is inserting extra space into paragraphs which is making text display with an extra line top and bottom. If I click to Source view in the ee control panel, I can manually ...
1
vote
1answer
156 views

Wygwam CKeditor images not working in Multi-Site

I have Wygwam 2.7.1 / EE 2.5.5 - When trying to add an image in the CkEditor - the 'Browse Server' button has disappeared on all multi-sites but is present and working in the main site. I am using ...
2
votes
1answer
230 views

wygwam adding paragraph tags when embedding video

I'm trying to embed a video into an entry. My code looks like this <script src="http://releases.flowplayer.org/5.4.0/flowplayer.min.js" type="text/javascript"></script> <div class="...
1
vote
0answers
123 views

Separating Matrix Fields for Use with SafeCracker (Wygwam Fields)

--Update-- Got the loop to work and content pulls in (forgot to put my {exp:channel:entries} tag pair around the safecracker tags). Styling was pretty simple, but I had to change the wygwam field to ...
0
votes
1answer
52 views

auto_replace-### in Wygwam field

My client has created a link to an entry within a Wygwam field, and we also have a link to the same entry as a Playa/relationship link. The Playa/relationship link is working fine. In the Wygwam ...
0
votes
0answers
118 views

Why do I get an Unresponsive Script Error on Wygwam fields?

I am working on a site running EE 2.6.1 and wygwam 2.7.1 and I am getting the following error: A script on this page may be busy, or it may have stopped responding. You can stop the script now, ...
1
vote
0answers
126 views

WYGWAM double wrapping email links when emailProtection is set to encode

I have an editor configuration set up using emailProtection. emailProtection is set to Encode. If the user adds an email link in the WYSIWYG editor, when it is rendered in the page, it has the ...
0
votes
1answer
85 views

Safecracker Handling Wygwam Style Attributes Poorly

EE 2.6.1 WYGWAM 2.7.1 I have a Wygwam field. Inline image tags are not being written properly when entered through a Safecracker form. Inline image tags ARE being written properly when entered ...
0
votes
1answer
347 views

How to keep paragraphs intact and not converted to line breaks when text pasting from Word in Wygwam

How can I keep paragraphs intact and not converted to line breaks when text pasted from Word in Wygwam? I am copying and pasting from Word in Wygwam. The text in Word has paragraphs but when pasted ...
3
votes
1answer
150 views

Assets in Wygwam only inserting {assets_X} on first save

So, similar to this question when using Assets in a Wygwam field I am having to re-save an entry to get the image to output on the frontend. When I check what is getting saved to the db I get {...
1
vote
1answer
1k views

WYGWAM error "The file browser is disabled for security reasons..."

When trying to browse files to upload an image I am getting the error: The file browser is disabled for security reasons. Please contact your system administrator and check the CKFinder configuration ...
2
votes
1answer
558 views

Wygwam problem with Assets as file browser

Running EE 2.1.1 Wygwam 2.7.1 and Assets 2.1.3 In Wygwam modal settings, I select Assets as the File Browser and hit save. Go into a Editor Configuration and the Upload Directory does not have a ...
2
votes
0answers
118 views

Using Assets Wygwam, how can I pull in the caption for an image in the text editor?

I need the basic ability to load the caption from an image (assigned in Assets) into Wygwam. Is this possible?
1
vote
1answer
321 views

Embed an exp:channel tag into Wygwam

Is it possible to put a exp:channel entries tag loop into a wygwam field? Simply placing something, e.g., {embed="Common/sidebar_people" show_channel="48"} ... fails. The "Allow EE Code" plugin I ...
1
vote
1answer
170 views

Wygwam field not completely loading for one channel entry

We have a client site that uses Wygwam 2.7.1 on EE 2.5.3 and we have an issue on only one channel entry, and only for a few people. When the entry is loaded in the CP, certain users just see this: ...
0
votes
1answer
123 views

Wygwam better source view using CodeMirror

I've been trying to integrate CodeMirror code editor into Wygwam's source view without much success. I have tried using the "wygwam_config" hook as well as adding a config.js file to Wygwam's advanced ...
0
votes
0answers
134 views

Wygwam: Can I create custom link_type with editable URL?

I'm trying to create a custom link type in Wygwam (using the wygwam_config extension hook): I want the user to be able to specify a URL (like the normal URL link type), but I want to specify a CSS ...
0
votes
0answers
244 views

Adding images in Wygwam is Flakey

I have Wygwam and Assets. In a Matrix cell I upload and insert an image via Wygwam/Assets. After I publish, no image. Sometimes I get the alt tag text, sometimes nothing, as in no img tag. If I ...
0
votes
1answer
165 views

Wygwam Content Elements conflict

I have field group with Wygwam and Content Elements. When I select Wysiwyg field in Content Elements, the Wygwam stops working, that is, buttons are not shown. EE: 2.6.1 Wygwam: 2.7.1 Content ...
0
votes
1answer
161 views

How can I setup a table with ingredients in alphabetical order with a letter label and make it easy for client to update?

Please refer to the table at http://www.tomsofmaine.com/research/ingredients for reference. I currently have a Matrix field setup to add new ingredients and generate a table and it works beautifully. ...
0
votes
1answer
148 views

Assets + Wygwam: Wrong URL on Front End

I've got a Wygwam field that's using Assets for image uploads. I can upload images and they display fine in the entry form, but when I save the entry and then go look at it on the front end, the image ...
0
votes
0answers
110 views

Wygwam Causing 404 Error on Update

Very confusing error: When the Wygwam field is edited with anything beyond one paragraph - or anything else such as an email link is added - the EE "Udpate" button causes a 404 error page. This ...
1
vote
1answer
60 views

Maximal image width in Wygwam field

Is there any possibility to set a maximal width (or height) for the image selection modal window in wygwam?
1
vote
0answers
64 views

If I use any text with "eval" in it the page throws a PHP error (e.g. "evaluation")

I'm using WYGWAM 2.7 and expressionengine 2.5.5. I get this error: A PHP Error was encountered Severity: Warning Message: Please contact support about failure Filename: libraries/Functions.php ...
3
votes
1answer
616 views

CKfinder / CKeditor / Wygwam on a CMS in a subdomain

Due to high traffic, we had to spread our website over two servers and a load balancer on top. The master and slave servers are synced one way, from master to slave. We set a subdomain (cms.domain....
2
votes
1answer
224 views

Add "shortcode" drop down to WYGWAM

Looking to build a Wordpress inspired "shortcode" for my EE editors to insert stylized content since they can't design their way out of paper bag. I'd like to put these shortcodes into a dropdown on ...
1
vote
1answer
59 views

Wygwam for EE v2.5.2

I have tried to install the Wygwam 2.7.1 add-on module to my existing EE. When I go to edit or publish content through a channel that hasthe Wygwam as a field... it just looks like a regular textbox ...
1
vote
1answer
217 views

Not all Structure URL's are parsed from Wygwam

If our client selects a structure managed page from the Wygwam link tool, the URL doesn't always parse, resulting in the occasional {page_XX} instead of the full URL. However if I drag the page that ...
0
votes
1answer
245 views

Wygwam editor field suddenly stops working

Our Wygwam editor suddenly stopped working today at a particular time. It had been used all day up to that point without any problems. Our hosting company says no changes were made to server ...
6
votes
1answer
650 views

Assets in Wygwam not displaying on front end in EE 2.6/Assets 2.1.1/Wygwam 2.7.1

Just updated to EE 2.6 today, also updated Assets and Wygwam to 2.1.1 and 2.7.1 respectively. I have images in my Wygwam fields, if I var dump the raw data, the code stored looks like this: {...
1
vote
2answers
374 views

Wygwam 2.7: How Can I Customize the Image Properties Modal?

I would like to customize Wygwam's Image Properties modal to display the following options only: Upload image files from local HD Add Alt text Add a caption I don't want site members to be able to: ...
1
vote
1answer
93 views

Migrating EE to fresh install changed file upload directory ID - Now what?

I am rebuilding a current site from scratch and I've rebuilt the file upload directories and migrated all of the previous uploads over but now, the path variable in my links references the upload ...
0
votes
1answer
71 views

remove embedded media

Testing Wygwam 2.7 with a Youtube video uploaded via the Embed Media button, but the embed needs to be removed when an excerpt of the entry appears on the home page. Can this be done with Wygwam ...
3
votes
2answers
742 views

style set wygwam

I have defined a new set of style to use in the wygwam editor and that works fine. I have called this file "my styles.js" and included it in /themes/third_party/wygwam_assets/ as suggested in the ...
1
vote
1answer
134 views

Wygwam and IE10, Enter key doesn't function in IE10

Just visited a client that has Wygwam v2.4.0.2 and EE 2.4.0. The Enter key wouldn't function in IE10. Worked fine in Chrome. Is this a known bug that was fixed in an updated version of Wygwam? Thanks!
1
vote
1answer
29 views

wygwam upload assets set keyword

Izzit possible to input keyword right on the wygwam uploader. Now when I right click it only show "view file" I wish there is a way that I can have "edit" so our editor can input some keywords for ...
1
vote
1answer
163 views

Best practices for handling paths in File Manager with MSM?

I have a secondary site in an MSM install (EE2.5.5). In EE's File Manager, I have paths like this: /assets/foldername http://site2.com/assets/foldername This works fine when using a File fieldtype, ...
11
votes
6answers
2k views

Stopping WYGWAM from assigning dimensions to images

Is it possible to stop WYGWAM from putting dimensions on images as inline styles. We want the images to be responsive. Thanks for any advice.
1
vote
1answer
203 views

EE1 -> EE2 Upgrade; Updated Wygwam settings page error

As stated in the title, I'm in the process of upgrading a site from EE1 to EE2, and I'm encountering errors on Wygwam's settings page. This is almost identical to the issue Lisa raised, with the ...
1
vote
1answer
85 views

conversion to wygwam field is hanging in ExpressionEngine 1.7

I'm prepping a large EE1.7 site (many, many entries) currently using MD Markitup fields with Textile by converting the content fields to Wygwam so when I upgrade the site to EE2 they're all set. I'm ...
3
votes
2answers
124 views

Any way to get Wyvern or Wygwam to set a tag PLUS its required attributes?

I know how to set up custom styles in Wyvern and Wygwam so that my client can apply, say, a <dfn> tag or <abbr> tag to some text. And I can set attributes within that tag. But the values of the ...
1
vote
2answers
372 views

WYGWAM field disappearing in IE8, IE9

We are having an issue where WYGWAM fields are disappearing on initialization of the js in the Edit Entry screen in the control panel. This is only for IE8 and IE9; other browsers work fine. This ...
0
votes
0answers
162 views

Google Analytics Event tracking javascript getting stripped

I'm trying to add Google Analytics Event tracking javascript snippet to A HREF link in Wygwam, but Wygwam keeps stripping out most of the snippet. what i'm trying to add: onClick=”_gaq.push(['...
1
vote
1answer
123 views

Assets 2.05 + Wygwam 2.7 - Paths Broken

Relinked a bunch of Assets in Wygwam fields to take of advantage of the dynamic link to the Asset. Moved the Assets from a local file upload source to and S3 source. As a result, assets paths now look ...