Questions tagged [wygwam]

WYGWAM is a custom fieldtype built by Pixel & Tonic which adds WYSIWYG editing capabilities to textarea fields using CKEditor.

Filter by
Sorted by
Tagged with
0
votes
1answer
30 views

How to show image label when paste it in Wygwam field?

I need to show label (img alt or title property text) under the image when paste this image in Wygwam. Does exists the way to do this?
0
votes
1answer
39 views

Replacing Entries: Updating Playa/Wygwam from {page_x} to {page_y}?

Let's say you've got a bunch of entries in the "Original Generic Page" channel, which are getting replaced by pages with the same URLs in the "New Generic Page" channel. Assume also that entries are ...
0
votes
2answers
144 views

Https problem with channel form

I have a problem with a channel form working over https.My form allows users edit their profiles for a staff directory and has a lot of fields including some assets , wygwam and matrix fields.When i ...
0
votes
1answer
84 views

Wygwam not loading

Updated EE v2.10.1 and using Wygwam v3.3.3 I have it set to initialize on click, and can see the field and all the content correctly. Clicking on the field makes it completely disappear. Doesn't ...
0
votes
1answer
88 views

Channel Images in Wygwam, images dissapear

So, the Channel Images input for Wygwam works fine. We can add an image to the wygwam field, save it, and voila. When we edit the entry though, click the wygwam to edit, the images disappear. Not ...
0
votes
1answer
156 views

Is WYGWAM 3.3.3 Compatible with EE 2.10.1?

Can't find anything that indicates this in docs. Thanks
0
votes
2answers
44 views

I sound like a newb, but is CKeditor supposed to be installed onto the root of EE so Wygwam can actually work?

ok so this sounds basic; I've installed latest wygwam 3.3.3 and seemed to install fine. ok so is CKeditor supposed to be installed onto EE on the root? Because between CKeditor's lack of answers for ...
0
votes
1answer
88 views

upgraded WYGWAM 3.3.3 - config icons not right

When I go into the toolbar config this icon http://d.pr/i/3UIj is used for inserting an image. No console errors. When I look at the actual publish page, everything is as expected. Tried clearing ...
0
votes
1answer
428 views

Channel Form: Why is Wygwam/CKFinder disabling the file browser for security reasons?

EE 2.9.2 - WYGWAM 3.3.3 In a Channel Form, I am getting the error... "The file browser is disabled for security reasons. Please contact your system administrator and check the CKFinder ...
0
votes
1answer
212 views

WYGWAM Paste From Word Formatting

We have some basic to complex formatting in our Word docs that conform to a corporate style guide, but am having problems getting that styling to copy over in the "Paste from Word" function. I got ...
0
votes
2answers
112 views

WYGWAM failing to initialize ... one just one entry

I’m running into something that isn’t making sense to me … I have a client that has created this page: http://teamthroughmywindow.org/about-our-project/faqs The questions and answers are all anchor ...
0
votes
1answer
100 views

Wygwam Ordered List Properties

Is it possible to access the ordered list properties field in Wygwam? It is not there by default and I don't see any options in the Editor Configurations dropdown that would add it. This is what I ...
0
votes
2answers
360 views

Character number limiter on Wygwam field

I've been using MD Character Count on a text field to force users to keep the size of a summary field short and concise. But I want to switch it to a Wygwam field so the method of adding links is the ...
0
votes
1answer
80 views

Wygwam 3.3.1 Add an <input> button

Since Wygwam 3 was released it has not had the form elements button reintroduced. I am in need of some guidance on how to add the button back for our editors, more specifically the field. I have ...
0
votes
1answer
164 views

Content Elements + Wygwam not working

I'm using EE v2.8.1, Content Elements 1.6.9 and Wygwam 3.3. On my entry page, I'm receiving a blank area where the wygwam is supposed to be. Am I missing something? https://www.dropbox.com/s/...
0
votes
1answer
45 views

Restrict file browsing in Wygwam / CKEditor

Is there a way to show only files belonging to the current EE user in CKEDitor file browser? Failing that, can I remove the delete option from the context menu in the CKEDitor file browser to prevent ...
0
votes
1answer
30 views

Updated Version Wygwam for EE 1

I'm working on a site on EE 1, and need to update an old (2.0.4) version to a newer version, b/c theres some problem in IE. Is there anyway I can access EE 1 versions of Wygwam?
0
votes
1answer
66 views

How do you use HTML5 elements in WYGWAM?

I see that WYGWAM added support for HTML5 elements (section, figure, etc.) in their changelog, but I cannot figure out how to enable or use them. Can someone enlighten me?
0
votes
1answer
76 views

All upload destinations not visible in assets when opened from wygwam

I have several different upload destinations in my site, primarily one for images only, named "Images", and one for all kinds of files, named "Documents". I've chosen Assets to be the filemanager to ...
0
votes
1answer
112 views

Wygwam error after upgrade

I've upgraded a site to EE 2.7.3 and upgraded Wygwam to 3.2.2 , but now when I try and edit or publish a new entry, I get the error below: Fatal error: Call to undefined method Wygwam_helper::...
0
votes
1answer
39 views

Wygwam 2.7 not processing Assets tags after bulk conversion

I have a client site in which I need to convert a very large number of existing entries from ExpressionEngine's native File Upload functionality to Assets in order to take advantage of S3 storage. I ...
0
votes
1answer
174 views

ACK! Can't edit fields - getting WYGWAM error after EE & WYGWAM upgrade

EE v2.7.3 - Build Date: 20131210 / Wygwam - 3.2.2 when I go to: CP Home -> Add-ons -> Fieldtypes OR CP Home -> Administration -> Channel Fields -> (any field group even if there is no wygwam ...
0
votes
1answer
166 views

Content Elements wygwam not displaying

Can anyone tell me what I'm doing wrong here? Nothing displays at all. content_elements it the name of my content elements custom field {content_elements} {wygwam} {if "{element_name}" == "...
0
votes
1answer
192 views

Wygwam field with sub-domains - Can't insert media from YouTube

ExpressionEngine v2.7.1 - Build Date: 20130924 Wygwam 3.1.2 If I create a new entry, I am able to click on the "Embed Media" button in the toolbar and paste the YouTube provided embed code, click "...
0
votes
2answers
487 views

Displaying a Wygwam field in a SAEF/Channel_Form entry

I finally have a project to use SAEF/Channel Forms in and I am banging my head against the wall trying to display the wygwam fields. Does anyone know the trick here?
0
votes
1answer
146 views

Restrict Upload Directories in Wygwam field

The site I'm working on has multiple upload directories with different permissions on them. The content administrator is building public-facing pages and including PDFs via the page's Wygwam field, ...
0
votes
1answer
249 views

Manipulating the Style menu in WYGWAM?

This thing drives me nuts. There is no reason this thing should be so small. I'd love to: Make it larger, both vertically and horizontally; and Style the text inside. I don't necessarily want it to ...
0
votes
1answer
52 views

Wygwam Upgrade to v3.0.2

After performing a upgrade from Wygwam 2.7.1 to Wygwam 3.0.2 the wygwam-field doesn't appear anymore. For a brief moment it shows the html-code inside the field, but when the editor should appear ...
0
votes
1answer
95 views

Syntax Highlighting in posts

I'm trying to build a blog in ExpressionEngine that supports syntax highlighting in posts, so that snippets of code in the post will be displayed with line numbers, syntax highlighting, etc. In ...
0
votes
2answers
74 views

Spaces being inserted into paragraph text when using Wygwam

I'm using Wygwam and it is inserting extra space into paragraphs which is making text display with an extra line top and bottom. If I click to Source view in the ee control panel, I can manually ...
0
votes
1answer
52 views

auto_replace-### in Wygwam field

My client has created a link to an entry within a Wygwam field, and we also have a link to the same entry as a Playa/relationship link. The Playa/relationship link is working fine. In the Wygwam ...
0
votes
1answer
85 views

Safecracker Handling Wygwam Style Attributes Poorly

EE 2.6.1 WYGWAM 2.7.1 I have a Wygwam field. Inline image tags are not being written properly when entered through a Safecracker form. Inline image tags ARE being written properly when entered ...
0
votes
1answer
347 views

How to keep paragraphs intact and not converted to line breaks when text pasting from Word in Wygwam

How can I keep paragraphs intact and not converted to line breaks when text pasted from Word in Wygwam? I am copying and pasting from Word in Wygwam. The text in Word has paragraphs but when pasted ...
0
votes
1answer
123 views

Wygwam better source view using CodeMirror

I've been trying to integrate CodeMirror code editor into Wygwam's source view without much success. I have tried using the "wygwam_config" hook as well as adding a config.js file to Wygwam's advanced ...
0
votes
1answer
165 views

Wygwam Content Elements conflict

I have field group with Wygwam and Content Elements. When I select Wysiwyg field in Content Elements, the Wygwam stops working, that is, buttons are not shown. EE: 2.6.1 Wygwam: 2.7.1 Content ...
0
votes
1answer
245 views

Wygwam editor field suddenly stops working

Our Wygwam editor suddenly stopped working today at a particular time. It had been used all day up to that point without any problems. Our hosting company says no changes were made to server ...
0
votes
1answer
71 views

remove embedded media

Testing Wygwam 2.7 with a Youtube video uploaded via the Embed Media button, but the embed needs to be removed when an excerpt of the entry appears on the home page. Can this be done with Wygwam ...
0
votes
2answers
306 views

Linking to Structure Pages in Wygwam: How to not use full URL?

I have a staging site running at a URL like client.clearbold.com. I'm using FocusLab's Config, so all my paths and domains are dynamic. When I link text in a Wygwam field, and choose a Structure ...
0
votes
1answer
316 views

Character entity output in Wygwam

I have content in a Wygwam field. When I toggle to Source mode, I see numerous &rsquo;, &rdquo;, etc encoded characters. This is as desired. When that content is output in my templates, using ...
0
votes
1answer
120 views

Automatically add rel="noopener" to hyperlinks set to open in a new window

Is there an easy fix that will append rel='noopener' to every link that’s set to open in a new window when using the hyperlink button in a text area field?
0
votes
1answer
38 views

Wygwam character limit for Cyrillic text

I'm finding that Cyrillic text entered into a Wygwam field is truncated. Is this because there is a limit for character rendered in unicode?
0
votes
1answer
55 views

EE3 structure remove index.php

When adding link "using structure page link type" via backend (wygwam) all links include index.php automatically, is this a bug?
0
votes
1answer
50 views

Question on Wygwam from Pixel & Tonic

We use Wygwam for client to enter their content to EE. Client would like to enter order list type with A,B,C,D instead of 1,2,3,4. Can someone give me a hint how can I add option to client to choose ...
0
votes
1answer
38 views

Wygwam - Applying style to Unordered List

How can I apply a style in Wygwam editor so that the following code <ul> <li>Here's bullet point number one</li> </ul> Changes to this <ul data-bullet="ti-arrow-...
0
votes
1answer
69 views

Updated to latest Wygwam, Icons are all messed up

I'm using EE 2.8.1 and I just updated Wygwam from 3.3.1 to 3.3.3 by copying over system/expressionengine/third_party/wygwam and theme/third_party/wygwam folder contents over, then running "run module ...
0
votes
1answer
27 views

How to prevent Assets uploads within Wygwam for specific user group(s)?

I have created a restricted user group for external bloggers; I want to be able to prevent them from uploading images via Assets, but I'm not sure how. I've restricted access to the Assets module for ...
0
votes
1answer
173 views

Wygwam + CKeditor + Browse server not showing up after adding image2 plugin

I have updated CKeditor and Added the image2 plugin for image caption to work. Now image caption is working fine but the "Browse Server" button to add images from the server is missing. To manage the ...
0
votes
0answers
34 views

WYGWAM. window size click with no scroll

I am using WYGWAM 3.3.3 and EE 2.9.3 I have my WYGWAM set to 400pixels resizable. When I have a long entry when the edit page loads there is a scroll bar in the WYGWAM editor, but as soon as I click ...
0
votes
1answer
53 views

Force cache update Wygwam / Change timestamp

I was finally able to update Wygwam to the latest version (3.3.3). One user has contacted me to tell me he only saw gray fields instead of the normal Wygwam fields. I told him to empty his brower's ...
0
votes
1answer
24 views

WYGWAM caching images?

I create an image and upload it to the server under a name, say Test Graphic A. Then inside WYGWAM, I click the picture icon, and choose Test Graphic A from the server. Everything is okay at that ...