bhackett
  • Member for 8 years, 8 months
  • Last seen more than 1 year ago
What (and when) to expect from EE6 (and from updates of EE5)?
2 votes

Check out these posts from the expressionengine blog https://expressionengine.com/blog/expressionengine-february-update https://expressionengine.com/blog/expressionengine-6-update

View answer
Adding CKEditor Plugins to Wygwam
2 votes

I had the same issue with the save button which Wygwam removed recently too. It was a bit of a battle but i have it back working now.( the pixel and tonic documentation leaves a lot to be desired on ...

View answer
Is there a way to easily duplicate/clone an entry in EE3?
1 votes

Max the developer has Mx Cloner for ee3 development in progress so its on the way no dates on that though http://status.eec.ms/

View answer
Missing data - different IP error when submitting a form
1 votes

Thanks for that , same thing happened to me when I turned on cloudflare cdn for my site. I did it via Cname so it changed my visible ip and caused the problem with all of my forms. Commenting those ...

View answer
Wygwam - Creating a custom template
1 votes

Really good video on using templates in wygwam here How to use the Templates button in Wygwam for ExpressionEngine

View answer
Wygwam Ordered List Properties
1 votes

The only way to do it is through an addon from ckeditor . The plugin you want is here http://ckeditor.com/addon/liststyle Instructions from the pixel and tonic site on how to add a plugin to Wygwam ...

View answer
Solspace Super Search - Export Search Log
Accepted answer
1 votes

I had to do this before and there doesn't seem to be a way from the interface. I did it by going into phpmyadmin and then into the EE database.From here search for the exp_super_search_terms.Once ...

View answer
EE slow on submit entry
1 votes

I went ahead disabled all my extensions and the delay disappeared. I disabled them one by one and supersearch turned out to be the culprit. Looks like there is an issue the the supersearch index ...

View answer
Wygwam 3.3.1 Add an <input> button
1 votes

I had a similar issue with adding back in the save icon as my users had become accustomed to using it.The icon was available as a plugin for ck-editor and got it working after a bit of a battle .The ...

View answer
File manager issues since upgrade to 2.6.1
1 votes

Turns out it was caused by Generate HTTP Page Headers being set as on in output and debugging. This caused a real delay in the full page load and this caused the issues file manager.Turning it off and ...

View answer
P&T Field Pack 2.1.1 on EE2.8.1 Installation Errors Notice and warnings
1 votes

P&T field pack has been superseded by fieldpack http://devot-ee.com/add-ons/field-pack. P&T field pack wont be supported by 2.8.1 but the upgrade to field pack is really simple do.

View answer
NSM Better meta EE upgrade problems
Accepted answer
0 votes

Turns out the some of Better Meta values went missing during the upgrade and the php errors are the result of those fields being blank.So fired up phpmyadmin went into exp_nsm_addon_settings , and ...

View answer
Really slow field creation or deletion
Accepted answer
0 votes

Ok I decided to update to the latest version 2.11.1 and i was looking through the change logs and I saw this on the 2.10 change log Added -Optimized queries used in new channel field creation. So I ...

View answer
Expression Engine Database Load
0 votes

That could be a DDOs attack , there is a lot of that going around. I had a number of number of small tester attacks which spiked the server load. It was a lead up to a major attack which took down our ...

View answer
DevDemon Forms can't get any conditionals to work
Accepted answer
0 votes

Have you got queue javascript in the form tag {exp:forms:form form_name="your_form" queue_js="yes"} My conditionals never work without that in there. If you do have it in there its probably a ...

View answer
Channel form not submitting
Accepted answer
0 votes

Turns out it had to do with config path on my dev server , when applied to my production site it works ok. I have decided to apply https to the whole site too,

View answer
Https problem with channel form
Accepted answer
0 votes

Ok I have decided to set https as my default protocol So i changed this $protocol= (isset($_SERVER['HTTPS']) && $_SERVER['HTTP'] == 'on') ? 'https://' : 'http://'; to this $...

View answer
EE slow on submit entry
Accepted answer
0 votes

Just an update on this , it turned out it was related to the the search terms and seach log tables in my database. They had grown to over 300 MB between them and made up about half my database size. ...

View answer
EE Version Number Error on version 2.4
0 votes

A proviso on this answer , it applies to expression engine 2 + , im not sure about EE 1.4 as its so old but its worth a look anyway Go and edit yourconfig file in /system/expressionengine/config/ . ...

View answer
Wygwam table classes
Accepted answer
0 votes

This is something I had as well , I have created a custom style for tables which my users added by just adding the name to stylesheet classes under the advanced tab. This is a pain and I contacted ...

View answer
Super Admin Control Panel login issue
Accepted answer
0 votes

Thats for the feedback, upgraded to 2.6 and we ended up with more errors. Turned out the server admin had messed around with fastcgi on the server and once those changes were rolled back our upgrade ...

View answer