-1

I'm new to the EE using stash i'm getting the output for other fields only image is not displaying. I'm using the stash version 2.6.1. If any one help me to solve the issue it would be grateful!!!

{exp:stash:set_list name="product-list" parse_tags="yes" parse_depth="2"}
    {exp:channel:entries channel="gshopper_Dresses" limit="5" orderby="date" disable="member_data[pagination|categories" dynamic="no"}
        {stash:entry_id}{entry_id}{/stash:entry_id}
        {stash:p_name}{product_name}{/stash:p_name}
        {stash:description}{product_description}{/stash:description}

        {exp:stash:set_list:nested name="prod_image" parse_tags="yes" parse_depth="2"}
            {photos}
               {stash:p_images}{product_images}{/stash:p_images}
            {photos}
        {/exp:stash:set_list:nested}

    {/exp:channel:entries}
{/exp:stash:set_list}

{exp:stash:parse process="end"}
    {exp:stash:get_list name="product-list" orderby="date" sort="asc" limit="5"}
        <div>
            <h2>{entry_id}:{p_name}</h2>
        </div>
        <div>
            {exp:stash:get_list:nested name="prod_image" unique="yes" parse_depth="2"}
                <img src="{site_url}themes\default_site\image\{product_images}">
            {/exp:stash:get_list:nested}
        </div>
        <div>
            {description}
        </div>
    {/exp:stash:get_list}
{/exp:stash:parse}
1
  • 2
    Please elaborate on your question more fully, and include the code in your question (not as an image). Jan 29 '15 at 12:33
0

It looks like you might have a misnamed stash variable. When getting the list "prod_image" you have a variable called {product_images} when it should be {p_images}.

6
  • 1
    + I think also needs to add "/" to the last {photo} tag
    – Max Lazar
    Jan 29 '15 at 15:02
  • Thanks all, I did the changes.stash variable is changed to {p_images} and added / to {photos} but still no image is displaying.
    – Sharan
    Jan 30 '15 at 7:25
  • The image is not displayed but if i copy the address of the image and paste it in the browser it display the list of images but in my page i'm not getting image display.(I think it's variable issue but unable to find).
    – Sharan
    Jan 30 '15 at 7:41
  • What is the html that's output for the image tag? Jan 30 '15 at 14:25
  • Just image icon alone displaying in the browser side.I can't see the product images.
    – Sharan
    Feb 2 '15 at 11:02

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.